Hva som forårsaker en Bone Spur i nakken?

April 6

Hva som forårsaker en Bone Spur i nakken?


Nakke eller cervical, er bein spurs laget når kroppen forsøker å helbrede seg selv. På grunn av dette faktum, bein spurs er ofte et tegn på andre sykdommer og tilstander. Andre ganger er de bare en del av den aldrende process.Bone spurs i halsen er vanligvis aldri oppdaget uten en x-ray. De noen ganger føre til smerter ved å trykke på nerver, plater, omkringliggende vev eller ryggmargen, men ellers ofte ikke engang lage noen symptomer å signalisere sin existence.While de noen ganger oppstå uten noen åpenbar årsak, de ofte signalisere tilstedeværelse av sykdom.

artrose

Artrose er en viktig årsak til halsen bein spurs. Brusken i leddene brytes ned i lider av slitasjegikt. Hvis det inntreffer på halsen, vil bein sporer vokse i et forsøk på å reparere brusktap. Personer oftere opplever slitasjegikt i en alder av 40. Artrose er også forårsaket av inaktivitet, overaktivitet, overflødig kroppsvekt og arvelighet.

aldring

Bein sporer på halsen regelmessig danner rett og slett som følge av aldringsprosessen. Hastigheten som enkeltpersoner er utsatt for disse halsen bein spurs øker etter hvert som de blir eldre. Aldring er en medvirkende faktor for mange grunner, men først og fremst på grunn av måten som kroppen behandler næringsstoffer og er mer utsatt for skader.

MATRETT

Diffuse idiopatisk skjelett hyperostose (oppvask) er en vanlig årsak til bein spurs på halsen. Denne tilstanden skaper benete utvekster som finnes på ryggmargen i nakken. Denne tilstanden er en form for degenerativ artritt. Oppvask er også kjent som Stier sykdom.

spinal stenose

Spinal stenose, som også er blitt kalt "snikende lammelse", er en tilstand der ryggmargen området blir stadig smalere. Gjennom denne prosessen, nakke bein spurs noen ganger utvikle fordi stenose av ryggraden ofte oppstår i nakken. Spinal stenose er assosiert med aldring.

Disc og Joint Degeneration

Disc og felles degenerasjon som har oppstått naturlig eller som følge av en ulykke er også en viktig årsak til bein spurs i nakken. Dette er et annet eksempel på den sporen vekst halsen bein oppstår fordi kroppen registrerer at det er et problem, og svarer med å vokse mer bein i et forsøk på å helbrede seg selv. Mange lider av platen og leddproblemer etter bilulykker.