Rife behandling for Lyme sykdom

July 22

Rife behandling for Lyme sykdom


Ifølge Folkehelse Agency of Canada nettsted, er Lyme sykdom forårsaket av bakterier Borrelia burgdorferi. Det er gått til mennesker av flått. Symptomer er flulike med alvorlige felles og muskelsmerter. I avanserte tilfeller standard kurs av antibiotika fungerer ikke alltid, fører til at mange Lyme lider å slå til alternative behandlingsformer. Ifølge nettstedet Electroherbalism bruker Rife behandling bestemte radiofrekvenser til å ødelegge smittsomme mikrober, inkludert Lyme bakterier.

Historie

Kongelig Rife, fra hvem Rife behandlingen tar sitt navn, var en vitenskapsmann som jobbet i elektronikk, biokjemi og luftfart gjennom tidlig i det 20. århundre. Ifølge Electroherbalism online biografi, hans arbeid identifisere virus som forårsaker kreft førte ham til å utvikle en metode for å ødelegge dem. Rife tenkte at hvis han kunne lede en lyd vibrasjon på mikrober, kunne han knuse dem, omtrent som en musikalsk notat knuser et glass vin. Rife hevdet han oppnådde en 100 prosent utvinningsgrad ved hjelp av hans enhet på kreftpasienter. I 1939, myndighetene konfiskerte Rife forskning og effektivt avsluttet sin karriere.

Bare-Rife Devices

Den moderne formen for Rife maskin ble utviklet av kiropraktor James E. Bare. Bare versjon av Rife maskin, også kjent som Bare-Rife enhet, kanaler en radiofrekvens gjennom et rør som inneholder argon, neon eller heliumgass. Ifølge Bare online artikkelen "En kort introduksjon til Resonant Frequency Therapy", sitter i nærheten av plasma røret når radiobølger aktiverer gassen utsetter den enkelte til sin gunstige mikrobe-ødelegge effekten.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge talsmenn for Rife behandling, kan Rife-Bare enhet forlate mikrobe celleveggene mer åpen, slik at immunsystemet til å ødelegge dem. Noen individuelle brukere spekulerer i at maskinen fungerer ved å stimulere immunforsvaret. Bestemte frekvenser kanalisert gjennom plasma tube målrette bestemte typer infeksjoner. Selv Lyme sykdom dukket opp i Nord-Amerika etter kongelige Rife tid, ifølge nettstedet Rife Laboratory Reports, gjorde han jobbe med bakterier som forårsaker syfilis, en mikrobe med en struktur som ligner på bakterier som forårsaker Lyme sykdom.

Kontrovers

The National Council Against Health Fraud inkluderer Rife enheter i sin liste over ulovlige medisinske kurer, selv om de også fordømme effektiviteten av medisinsk akseptert praksis som akupunktur og urtemedisin. I en 2000 artikkel i "Sydney Morning Herald," journalist Ben Hills avskjediget Bare-Rife maskiner som en falsk kreft kur som forårsaket flere dødsfall i Australia. Som mange alternative behandlinger, er Rife enhetens effekter ubekreftede av kliniske studier.

betraktninger

Ifølge e-HealthMD hjemmeside, standard behandling for Lyme sykdom er en antibiotikakur så snart som mulig etter diagnose. I områder der Lyme sykdom er endemisk, kan legen forskrive en antibiotikakur som et forebyggende tiltak bør du bli bitt av en flått. Den kanadiske Lyme Disease Foundation nettside tyder på at mange mennesker med kronisk borreliose komme seg etter en andre kurs av antibiotika.