Hjem rette for en Fissure

May 4

Anal sprekker er brudd i huden rundt endetarmen og anus. Disse små rifter i huden er oftest et resultat av belastende og forstoppelse. Tårene er ganske smertefullt og kan gjøre livet surt for lider. Hjem rettsmidler gi lindring for denne smertefulle tilstanden, og er en trygg og billig metode for behandling.

sitz Baths

En sitz bad gir en stor lettelse fra smerte av anal sprekker. Hvis du ikke har en sitz bad i hjemmet, kan en badestamp gir samme effektiv behandling. Det varme vannet lindrer sår hud og slapper av musklene.
Du kan kjøpe en sitz bad på de fleste stoff butikker for en liten sum penger. Badekaret passer rett over toalett og kan brukes flere ganger om dagen for lindring. Badekaret bare dekker det berørte området og er også brukt til å behandle hemorroider.
Tørk huden din når du er ferdig med en sitz bad og aldri gni det berørte området.

Puter og puter

Sitter komfortabelt er en av de største problemene med anal sprekker. En investering i en smultring-formet pute kan gi mye trøst til sprekkene er grodd. Noen av disse putene er også fylt med væske for å gi varme til området. Disse spesielle puter og puter er tilgjengelig i en medisinsk forsyning butikk eller bør du be legen din for å anbefale en pute for deg.
Ta din smultring pute med deg når du går ut av hjemmet. Hvis du bruker en god del tid på å sitte på jobb, bør du ha din pute med deg.

Toalett Tissue og rensing

Grov toalettpapir kan rive huden, spesielt når vevet er tørr. En bidet virker som den ideelle svaret på problemet, men mange vil ikke pådra bekostning av å installere en i deres hjem. Bruk rensing kluter som er utformet for å bli brukt som toalettpapir, men er mye mindre irriterende for huden. Ikke bruk parfymert eller farget toalettpapir som duft og fargestoffer kan forverre symptomene på sprekker. White Plains toalettpapir som er best, eller du kan bruke ansiktsservietter i stedet for en mye mykere vev.
Har dine anal sprekker sjekket av en lege hvis de ikke leges i løpet av en måned. En anal fissure som ikke gror kan være et tegn på en mye mer alvorlig tilstand.