Når to Go Off Prevensjon å bli gravid

August 14

Når to Go Off Prevensjon å bli gravid


Mange kvinner bestemmer, etter en periode med å bruke prevensjon, at det er på tide å bli gravid. Hver kvinnens kropp er annerledes. Hvor lang tid det vil ta å bli gravid etter å gå off prevensjon avhenger av prevensjon metoden praktiseres.

orale prevensjonsmidler

Mange kvinner som tar p-piller (p-piller) bekymre deg for hvordan det kan påvirke fremtidig graviditet. Gynekologer enige om at når du tar vanlige p-piller, kan du begynne å prøve å bli gravid så snart du er ferdig med pakke med piller. Siden en kvinnes kropp kan ta en stund til eggløsning etter å ha vært på pillen, kan det ta mange måneder før hun faktisk blir gravid. Men noen kvinner bli gravid måneden etter at de slutter å ta p-pille.

Depo-Provera

Depo-Provera er effektiv i 12 uker. Det kan ta en kvinnes kropp fire til seks måneder å eggløsning normalt etter hennes siste Depo-Provera shot. Det er vanlig å ta opptil tolv måneder å bli gravid etter bruk av Depo-Provera shot. Hvis du vet at du ønsker å ha en baby i løpet av et år, ville det være best å gi avkall på denne formen for prevensjon.

spiralen

De fleste gynekologer er enige om at en kvinne gjenvinner sin fruktbarhet umiddelbart etter fjerning av en spiral. Graviditet er mulig en måned etter fjerning av denne enheten fra livmor; Derfor kan du trygt prøve å bli gravid når spiralen er fjernet.