Hvor kan jeg finne Milk Thistle?

May 9

Hvor kan jeg finne Milk Thistle?


Milk Thistle er en plante som oppsto i Middelhavet, men nå vokser over hele verden. Noen steder veksten er så produktive det anses å være en irriterende ugress. Melken tistel planten vokser opp til 10 fot i høyden, har lilla blomster og bladene sive en melkeaktig hvit substans når knust. Denne hvite væsken er hva ga melk tistel sitt navn. Anlegget bærer en skinnende brun hardt skinned frukt. Silymarin er ingrediens i melk tistel som gjør det ettertraktet som en urte rette for leversykdommer.

kapsler

Kjøp melk tistel kosttilskudd uansett hvor vitaminer og kosttilskudd er solgt, for eksempel dagligvarebutikker og narkotika butikker. Det er solgt oftest i kapsler. Siden silymarin er den aktive ingrediens, er det ofte solgt av seg selv i kapselform. Noen produsenter tror det kan være gunstige synergieffekter mellom silymarin og ennå ukjente ingredienser i melk tistel slik at de tilbyr en melk tistel kapsel som inneholder 80 prosent silymarin og 20 prosent bakken melk tistel. Kontroller på etiketten at merkevaren du kjøper er normert til minst 70 prosent silymarin og velge en kapsel som har minst 120 mg silymarin.

flytende Extract

Absorbere melk tistel inn i kroppen din mer effektivt og raskt ved å ta det i ekstrakt form. Melk tistel ingredienser er oppløselige i alkohol og kan lettere absorberes av kroppen når den kombineres med en liten mengde alkohol. Milk thistle ekstrakt bør alkoholbasert. Også ved mariatistelolje te det er antatt å være mer effektive for å gjøre det te med et alkoholbasert ekstrakt heller enn å gjøre det med den tørkede plante. Dosering er 30 til 40 dråper to ganger om dagen eller som instruert av produsenten. Urteekstrakter finnes i helsekostbutikker eller nettbutikker. Denne formen for melk tistel er vanligvis ikke finnes i stoff butikker eller dagligvarebutikker.

frø

Kjøpe økologisk melk tistel frø eller pulver fra urte forsyne butikkene og strø det på mat eller lage te med det. Eller, kjøpe frø og bruke kaffekvern til å lage din egen pulver. Forskningsstudier på melk tistel og Silymarin har først og fremst skjedd ved hjelp av standardiserte ekstrakter. Inntar melk tistel ved å lage din egen te fra de tørkede planten har ennå ikke vist seg å være like effektivt som å ta det i andre former. Når du kjøper tørket melk tistel frø, bestille fra et anerkjent selskap som garanterer deres urter er organisk.