AA Dekningsrelaterte emner

June 13

AA Dekningsrelaterte emner


Deknings temaer for AA-møter kan være alt fra hvordan du kan unngå alkohol i ferien mat å få edru mens foreldre en pjokk. Tre vanlige formatene er trinn møter diskuterer AA 12 trinn, høyttaler møter der ett medlem forteller sin historie, og temamøter hvor lederen kaster ut et tema for diskusjon. Medlemmer ikke alltid holde seg til temaet. Noen ganger hver snakker om det som er på hennes sinn.

Steps

De 12 trinn til oppgang i Anonyme Alkoholikere er forslag til hvordan en alkoholiker kan forstå sykdommen, komme til tak med drikking årene, og legge planer for en nøktern fremtid. Trinnene er en hoved utvinning emne. Noen grupper diskutere ett skritt eller en annen på et møte en gang i uken. Noen grupper har bare "trinn" møter.

Én dag av gangen

Alkoholikere holde seg edru i AA en dag av gangen. Dette betyr at personen fokuserer på å bo edru bare for den dagen. Som en recovery tema, er dette viktig. AA bruker 24-timers tilnærming i stedet for "å gå på vogn" eller "slutte cold turkey".

slagord

Mange korte faser forklare enkle konsepter for alkoholikere å huske i utvinningen. Eksempler er "lett gjør det", "la gå, og la Gud", "første ting først," og "holde det enkelt." En rehabiliteringsmøte kan utforske hva temaene betyr for hvert medlem.

åndelighet

AA er et åndelig program, men ikke et religiøst. Gjenopprettingsprogrammet foreslår alkoholikeren finne noe større enn seg selv for sin tro. Medlemmene bestemmer hva begrepet en høyere makt som fungerer best for dem. Det kan være en gud av en religion eller styrken og goodwill av gruppen selv. Åndelighet er et hyppig tema i møter.

Service

Grunnleggeren begrepet Anonyme Alkoholikere er for en alkoholiker å hjelpe en annen alkoholiker å holde seg edru ved å dele sin egen erfaring med alkoholisme. En hyppig tema i rehabiliteringsmøtene er "service", som er måter AAs kan tjene andre utvinne alkoholikere.

tradisjoner

AA har 12 tradisjoner i tillegg til de 12 trinnene for å bli frisk. Tradisjonene er ikke regler, men ideer for den beste måten gruppene kan forholde seg til andre grupper og gjennomføre sine møter. Grupper ofte holde møter hvor tradisjonene er temaet.