Slik starter en Drug Prevention Program for ungdom

December 2

Dagens ungdom står overfor mange utfordringer, og det er sannsynlig at han vil bli utsatt for narkotika på ett eller annet punkt. Hvordan vil at ungdom håndtere situasjonen? Svaret kan godt ligge i det han lærte da han var barn. Den eneste måten å sikre at et barn vil gjøre det riktige valget er å legge lag med forebygging forhånd.

Bruksanvisning

1 Vurdere hvilke narkotikaproblemer i samfunnet hvor du har tenkt å starte forebyggende program. Dette vil hjelpe deg å plukke de riktige forebyggende tiltak.

2 Bestem risikofaktorer for unge mennesker, slik at du kan lage din samfunnet klar over alvoret i problemet. Få en følelse for området vilje til å omfavne en narkotikaforebyggende program. Dette vil hjelpe deg trekke sammen de rette ressursene og fylle eventuelle hull i eksisterende rusmiddelforebyggende programmer.

3 Rekruttere andre organisasjoner i samfunnet som tilbyr tjenester for ungdom. Møt de som kjører disse organisasjonene. Arbeide sammen for å få ideer, samt ressurser, som vil være strategisk innrettet med forebyggende program. Dette er en god måte å bygge på eksisterende ressurser.

4 Utvikle både lang- og kortsiktige mål som inkluderer følgende gjennom med forskningsbaserte forebyggende metoder og strategier. Langsiktig målsetting vil hjelpe deg å finne fremtidige ressurser, herunder økonomisk bistand.

5 Studer programmene som allerede er tilgjengelige for å se hvor vellykket de har vært i møte behovene i samfunnet. Det er viktig å vite hvor mange ungdommer blir nådd av eksisterende programmer. Dette vil gi deg mer informasjon om de områdene som du trenger for å endre eller legge til.

6 Bli med andre organisasjoner som deler målet om ungdom narkotikaforebyggende arbeidet. Starte en narkotikaforebyggende program krever ikke en murstein og mørtel sted, fordi du skal jobbe i kirker og skoler og mest sannsynlig med andre grupper. Du vil ønske å ta med programmet til folk du tjenestegjør.

Hint

  • Fullt ut forstå alle de risikofaktorer.