Hvordan å strukturere en killer vekttap Måltider

March 24

Hvordan å strukturere en killer vekttap Måltider


Med så mange dietter tilgjengelig, er det vanskelig å vite hvilken som er riktig for deg. Noen kan passe din livsstil bedre, mens andre kan appellere til dine personlige spisevaner. Hvis du ikke er kresen om mat, kan dietter som begrenser deg til visse matvarer fungere. Hvis du vet at du aldri vil være i stand til å komme over din kjærlighet til iskrem, velger en diett som fokuserer på del kontroll snarere enn å begrense deg til visse matvarer. Hold deg til de viktigste prinsippene for enhver diett - en som favoriserer sunn mat valg og moderasjon. Strukturere eget måltid strategi ved hjelp av disse tipsene.

Bruksanvisning

En Bestem mengden kalorier du bør spise daglig for å gå ned i vekt. Hvis du har en aktiv livsstil, trenger du mer. Hvis du tilbringer mesteparten av dagen sitter ved et skrivebord, trenger du mindre. Ifølge Mayo Clinic, må du brenne 3500 mer kalorier enn du tar inn per uke for å miste 1 lb Ikke barbere av for mange kalorier. Ifølge National Institute of Health, bør kvinner ikke ta på mindre enn 1200 kalorier per dag og menn ikke mindre enn 1500.

2 Sett en vekkerklokke for å gå av hver tredje til fjerde time. Dette er hvor ofte du bør spise for å holde stoffskiftet å brenne fett og å avverge cravings og overstadig angrep. Sett opp en spiseplan og følge den hver dag. Selv om du vil spise oftere, vil du faktisk være å spise mindre ved å klippe ned din del størrelser.

3 Lag en ukentlig handleliste og sette av minst en dag i uken for matlaging. Hold lav-kalori snacks tilgjengelig, for eksempel frisk frukt, fettfattig yoghurt og smør fritt popcorn. Koker mye, selv om du bare lage det selv. Rester kan være en livredder når du kjører sent på jobben og glemte å pakke lunsj kvelden før.

4 Fokus på protein og frukt og grønnsaker. Pakk frokost full av protein, inkludert sorte bønner eller egg og sitrusfrukter som grapefrukt og appelsiner som vil rev opp metabolismen. Det er lett å ta for brød og chips når du er sulten, men prøver å erstatte. I stedet for vanlige pommes frites, bake dine egne søtpotet pommes frites. Bytt ut pasta for brun ris.

5 Hold en food journal og liste opp alt du spiser. Hvis du bryter ned og ha en iskrem sundae, det er ikke slutten av verden. Gjøre opp for det med trening og holde det gående. Det verste du kan gjøre er å bruke det som en unnskyldning for å spise alt annet og starte diett igjen en annen gang. Tenk på en diett som en livslang forpliktelse, ikke en krasj periode med sult.