Hvordan å miste vekt raskt: 10 Lbs i 10 dager

February 12

Hvordan å miste vekt raskt: 10 Lbs i 10 dager


Å miste vekt er utfordrende, og har bare en kort periode av tid til å gå ned i vekt gjør det enda vanskeligere. Det er matematisk mulig å miste ett pund per dag i en 10-dagers periode, men å miste vekt som raskt er farlig. Å miste ett pund, må du brenne 3500 kalorier mer enn du vanligvis gjør. Dette betyr å redusere kaloriinntaket en god del og øke din aerobe aktiviteten til et nivå som brenner alt du spiser, så vel som en ekstra 3500 kalorier. Siden aerobic aktivitet forbrenner ca 300-600 kalorier per time, kan det hende du trenger å trene 3-5 timer per dag, i tillegg til din vanlige rutine. De fleste leger anbefaler å miste 1-2 pounds per uke, så hvis du ønsker å gå ned mer, sørg for å diskutere dine mål med legen din.

Bruksanvisning

1 Beregn kalorier du tiden forbrenner hver dag. Selv folk som ikke trener brenne kalorier hver dag. Aktiviteter som sitter, rengjøring av huset, dusjing, forberede middag og enda sover brenne flere hundre kalorier. Selv om du må øke kalorier du brenner for å miste vekt, kalorier du forbrenner uten å prøve likevel telle mot din daglige total.

2 Bestem hvor mye du skal spise. Mens du ønsker å redusere antall kalorier du tar i, trenger du ikke ønsker å sulte kroppen din. Du vil være å øke din fysiske aktivitet, noe som betyr mer energi vil være nødvendig. Bestem deg for hvor mye du trenger å spise hver dag for å føle seg tilfreds, energisk og sunn. Inkluder kalorifattig mat som eggehviter og grønnsaker, og erstatte magre proteiner som kalkun og kylling for høyere fete matvarer. Avhengig av din høyde og kjønn, bør du være forbruker mellom 1200 og 1600 kalorier per dag. Redusere dette nummeret for å gå ned i vekt vil ikke være skadelig for helsen din om det er bare i 10 dager, men hvis kroppen føles som om det er sultne, vil den prøve å spare kalorier, noe som gjør det vanskeligere å gå ned i vekt.

3 Beregn hvor mye trening du trenger. Når du vet hvor mange kalorier du skal spise og hvor mange kalorier kroppen din forbrenner uten trening, kan du finne ut hvor mange flere kalorier trenger fortsatt å bli brent for å nå 3500. Legg kaloriene du skal spise til 3500, og deretter trekke kalorier du forbrenner under vanlig aktivitet. For eksempel, hvis du brenner 1400 kalorier hver dag arbeider, gjør husarbeid, omsorg for hygiene og sove, og du forbruker 1000 mat kalorier per dag, må du brenne 3100 kalorier gjennom ytterligere bevegelse og mosjon.

4 Øvelse for hvor lang tid det tar å brenne kalorier. For rask vektreduksjon i løpet av kort tid, fokus på kardiovaskulær aktivitet. Over tid kan du tone kroppen din med styrketrening, men akkurat nå er målet ditt er å forbrenne kalorier raskt. Det er flere skoler med tanke på å bygge muskler og øke effektiviteten i stoffskiftet, men for nå, fokusere på en enkel kalorier inn / kalorier forbrent formel. Turgåing, jogging, delta i aerobic eller ved hjelp av en trapp-klatring maskin er noen av de beste alternativene for en utfordrende kardiovaskulær trening.

5 Drikk rikelig med vann. Vann holder deg hydrert, som hjelper deg å føle deg bedre når du trener. Vann har ingen kalorier, men det vil gjøre at du føler deg full, redusere mengden mat du ønsker å spise i løpet av dagen. Drikkevann spyler også toksiner fra kroppen din, holder deg fra å holde på vann vekt og gjør at fordøyelsessystemet til å fungere mer effektivt. Åtte til ti glass vann per dag er et fornuftig mål for å streve, eller du kan ta sikte på å drikke ett glass per time i løpet av dagen.

Hint

  • Snack på lav-kalori godbiter som sukkerfri Jello og pickles for å forhindre en følelse av begrensning og sult. Mat som dette fyller behovet for å spise ut av vane. Diett med en partner, slik at du kan støtte hverandre gjennom 10-dagers periode. Hold en food journal og registrere kaloriinntaket og trene minutter for å holde deg på sporet.
  • Før du forsøker et vekttap plan av noe slag, bør du snakke med legen din. Rapid vekttap kan føre til alvorlige medisinske problemer som nyrestein. Du kan også finne miste vekt raskt endrer muskelmasse og kroppen din vil se pløsete i stedet for passform og mager. Begrens drastiske vekttap metoder til korte perioder av gangen og små mengder vekt. Hvis du har mye å tape, gjøre endringer i livsstil som hjelper deg slippe vekt gradvis, men konsekvent.