Kinesiske urter for å senke FSH Levels

April 4

Kinesiske urter for å senke FSH Levels


Follikkelstimulerende hormon (FSH) skilles ut av hypofysen til å regulere utvikling og vekst, reproduktive prosesser og pubertet. Hos kvinner kan høye nivåer av FSH resultere i en rekke tilstander, blant annet for tidlig menopause og ufruktbarhet, og kan korrelere med abort. I menn, kan det resultere i testikkelsvikt.

Definisjon av høy FSH

En kvinnes FSH nivå er definert som høy hvis den måler over 10 mg / dl på dag tre av hennes syklus. Nattesvette kan følge høye FSH nivåer. Symptomer på overdreven østrogen, for eksempel vaginal tørrhet, kan også være til stede.

Nu Ke Ba Zhen Wan

Nu Ke Ba Zhen Wan er en tradisjonell kinesisk formel som ble utviklet i det 14. århundre under Yuan-dynastiet. Det er bra for en rekke forhold, blant annet forhøyede FSH nivåer.

Forhold hjulpet av Nu Ke Ba Zhen Wan

Nu Ke Ba Zhen Wan er indisert for svimmelhet, tretthet, anemi og gjenoppretting etter å ha en baby. Det bidrar til å gjenopprette tone til chi eller livskraft, og blod.

ingredienser

Selv om formelen vil variere noe avhengig av produsent, inneholder Nu Ke Ba Zhen Wan: Poria, Codonopsis, Atractylodes, Rehmannia, Chuan Xiong, Paeonia Alba, Angelica sinensis, og Glycyrrhiz

Preparerte Formler vs Custom Forberedelser

En rekke produsenter av Nu Ke Ba Zhen Wan produsere preparater som er veldig bra. Men du kan få bedre resultater ved å konsultere en tradisjonell kinesisk lege, for å ha formelen tilpasses de nøyaktige behovene til kroppen din.