Hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn

March 17

Alle foreldre ønsker det beste for sine barn. For å gi den beste, må vi ta forebyggende tiltak for å sikre barnets fysiske velvære. Tallrike studier har vist at balansert diett er en fundamental del av å opprettholde et barns generelle helse. God ernæring hjelper hjernen fungere ordentlig, som medhjelpere i faglig dyktighet. Videre god ernæring reduserer sannsynligheten for at barnet utvikler kronisk langvarig sykdom. Følgende trinn vil utstyre deg med de nødvendige verktøy for å utvikle et balansert kosthold for barnet ditt.

Bruksanvisning

1 Gjør din forskning. Det finnes mengder av litteratur på trykk og på internett som gir omfattende informasjon om balansert kosthold for barn. Det amerikanske Department of Agriculture næringspyramiden er et viktig utgangspunkt som vil vise seg svært nyttig. I tillegg biblioteker og bokhandlere inneholde en rekke bøker som inneholder kosthold og ernæring guider for barn. Internett inneholder et vell av kosthold og ernæring informasjon; ulike nettsteder gir grundige undersøkelser av maten vi spiser og nyttige tips om kosten valg for barn.

Det er også viktig å vurdere litteratur produsert av helseorganisasjoner som American Diabetes Association. Litteraturen gir de gir viktig informasjon om hvilke typer dietter som bidrar til kroniske sykdommer.

2 Ta kontakt med en helsepersonell. Helsepersonell er uunnværlige ressurser som kan gi et vell av informasjon. Ditt barns lege har evnen til å anbefale matvarer som vil ha stor nytte barnets generelle helse, samtidig som det gir deg en liste over matvarer for å unngå.

Ernæringseksperter er en annen verdifull ressurs. De kan gi en omfattende bakgrunn på matvarer og fortelle deg hva vitaminer er viktig for barnets helse. Dessuten er de i stand til å anbefale matvarer barnet ditt bør spise på en daglig basis.

3 Angi et positivt eksempel. En annen måte å garantere at barnet ditt har et balansert kosthold er ved å sørge for at du spiser godt. Unngå mat som er skadelig for helsen din og erstatte dem med mat som er lav i fett, oljer, sukker og natrium. Dietter som inkluderer frukt, grønnsaker, melk, korn og magert kjøtt er gunstig for helsen til foreldre og barn.

4 Kombiner dine ressurser. Nå som du har gjort din forskning, snakket med helsepersonell, og skreddersydd din egen diett, er det tid for å gjennomføre det du har lært å produsere en effektiv plan. Kombiner alle de essensielle elementene du fant og skrive ut et omfattende diett som vil løse ditt barns ernæringsmessige behov. Planlegg måltider og snacks, og gjør din handleliste i henhold til menyen.

Hint

  • Spør helsepersonell å anbefale en ernæringsfysiolog. Ved utvikling av en diett for barnet ditt, være fleksibel og implementere en rekke ideer for å øke ditt barns kosttilskudd alternativer.
  • Det er viktig å diskutere barnets ernæring med deg helsepersonell.