Hvordan skal Lasere Unn Flate vorter i ansiktet?

June 16

Beskrivelse

Flate vorter er glatte, flate, gul-brun vorter som er godartede svulster i overhuden. De er vanligvis plassert på forsiden og i nærheten skrape linjer, og de ofte vises i klynger. De er mest vanlig hos barn og unge voksne. De ikke forårsake helseproblemer, men de er visuelt tiltalende, og ofte er vanskelig å fjerne på grunn av den tykke hud som dekker dem. Hvis ikke fjernes gjennom medisin eller kirurgi, vil de bli større og større i antall.

initial Treatment

Når flate vorter vises på ansiktet ditt, de innledende behandlinger for å prøve er flere aktuelle kremer som forårsaker peeling og fjerning av flate vorter. Imidlertid kan medisinen ofte ikke trenge gjennom vorte på grunn av hvor tykk huden rundt vorte er. Hvis denne medisinen ikke virker, milde syrer, slik som salisylsyre eller glykolsyre, er plassert direkte på vortene daglig. Hvis dette fortsatt ikke fungerer, er laserbehandling anbefales neste.

laser Treatment

Med laser behandling, vanligvis en bedøvelse brukes til nummen i huden; ellers prosedyren kan føle smerte. Deretter blir en laserstav plasseres nær hver vorte eller klynge av vorter i ansiktet ditt, og den høye intensiteten av lysstrålen brenner og dreper vorter. Hver behandling tar omtrent en halv time, og noen ganger flere behandlinger er nødvendig. De neste dagene er smertefulle som huden gjenoppretter i dette området. Imidlertid er arret vanligvis mindre enn med andre typer kirurgi.

For minst mulig arr, gir Laser Peel korte, direkte pulserende stråler på huden som vil ta lag av, lag-på-lag, redusere sjansen for unormal lyn av huden.