Hvordan Freeze flate vorter på ansiktet

July 18

Hvordan Freeze flate vorter på ansiktet


Flate vorter er et resultat av en infeksjon av en av de mange typer av human papilloma virus. Flate vorter vanligvis til stede som en klynge av små, hud-farget warts og er vanlig i ansiktet samt ben, armer og barber området. Fjerne vorter ved frysing kalles kryoterapi. Kryoterapi utføres ved å påføre en meget kald stoff, vanligvis flytende nitrogen, for å fryse vorten. Som vorte fryser, blir vannet i huden isen og de ekspanderende iskrystaller ødelegge hud celler infisert med viruset.

Bruksanvisning

Fjerne flate vorter fra ansiktet

1 Rengjør området som skal behandles med såpe og vann og tørk området helt. Kontroller hver vorte ved å se nøye på den og føle den med fingeren. Klemme eller presse vorte lett å finne ut hvor dypt det trenger inn i huden og hvor grensene er. Dette trinnet er viktig fordi hele vorte, inkludert det som ikke kan sees, må fryses for kryoterapi å være effektive

2 Sentrer kryoterapi applikatoren over vorten og trykk ned med moderat trykk i 15 til 20 sekunder. Pass på å fryse så lite infisert hud som mulig. Det er veldig tydelig hvor vevet blir frosset fordi vevet blir hvit med frost. Om ett minutt etter at applikatoren er fjernet, vil det behandlede området blir rød og har en veldig ren, klar grense mot ubehandlet hud. Denne røde området kan brukes som en veiledning til hvilken huden er blitt behandlet. Må ikke fryses samme vev to ganger i en behandling.

3 Overvåk vorte for endringer daglig. Som rødhet forsvinner i løpet av de neste to til tre uker, bør vorte blir mindre eller forsvinne helt. Mange vorter vil kreve to til tre behandlinger for å løse helt, spesielt hvis du behandler en klynge av vorter. Hvis flere behandlinger er nødvendig, må den behandles vevet leges helt før noen ekstra kryoterapi behandling kan utføres. To til tre uker er en tilstrekkelig tid for vevet for å helbrede mellom behandlingene.

Hint

  • Bare en liten del av en klynge av vorter bør behandles hver gang. Tre til fem vorter per behandling er ideell.
  • Ikke brudd noen blemmer. Innsiden av en blemme er steril og det beste miljø for det behandlede vev for å helbrede.
  • Ikke dekk til behandlede området med mindre det er nødvendig å holde den ren.
  • Ikke frys vorter på øyelokkene eller nesen.
  • Pass på at du ikke fryser vevet hele veien gjennom på lepper og kinn.