Hvor å Feilfri Gym Utstyr

March 7

Når du går til gym, kan du være sikker på en ting: Bakterier finnes overalt. Selv om ansatte rutinemessig ren treningsutstyr i løpet av dagen, er det vanlig høflighet å tørke ned maskiner og matter etter at du er ferdig med dem. Også mange treningssentre har hånd sanitizer heter på veggene eller i resepsjonen. Her er noen skritt for å sørge for at du forbedre din helse på treningsstudioet.

Bruksanvisning

1 Spray håndtak og hele setet på maskinen du brukte. Din gym burde ha antibakterielle renere / desinfiserende lett på hånden. Spray trinser, tredemøller, pins, treningsmatter eller noe annet du rørt.

2 Tørk ned utstyret med en klut håndkle eller tørkepapir. Treningsstudioet skal ha disse på hånden ved siden av desinfeksjonsmiddel.

3 Returner desinfeksjonsmiddel og håndkle til sin opprinnelige plassering.

Hint

  • For å minske sjansen for å spre bakterier, tørke ned utstyr før og etter du bruker den.
  • Forhånds mettet våtservietter er også tilgjengelig, men vanligvis på en større kostnad enn desinfiserende spray.
  • Ta med et håndkle hjemmefra eller bruke de som følger på treningsstudioet. Legg den mot hodestøtter og ned på matter for å hindre spredning av bakterier.
  • Hjem utstyr skal rengjøres etter hver bruk også. Regelmessig rengjøring vil forlenge levetiden på utstyret.
  • Det er en god praksis å rengjøre frivekter, da dette er ofte neglisjert av mange mennesker på treningsstudio.
  • For å hindre spredning av bakterier, kan du bruke treningshansker til treningsstudio. Men unngå å berøre dine ører, øyne, nese eller munn med hendene, og sørg for å vaske hanskene regelmessig.