Hvordan ta ett skritt om gangen for å oppnå personlige mål

June 5

Hvordan ta ett skritt om gangen for å oppnå personlige mål


Livet er en reise flytte fra en situasjon til en annen. Uten personlige utviklingsmål kan du klippe og flytte hvor enn situasjonen fører deg, og derfra til en annen situasjon, og så videre. Det er så mange mennesker som ikke har noe å gjøre, og hele livet for å komme dit. De klippe gå fra en situasjon til en annen. Grunnen til å sette livet nå mål er å ha umiddelbar, kort og lang sikt motivasjon til å bevege seg bort fra situasjonen og mot hva du ønsker å oppnå.

Bruksanvisning

1 Hva er et personlig mål?

De fleste mennesker har personlige mål, men aldri har skrevet dem ned eller hørt seg selv si dem høyt. Du kan ikke oppnå et mål med mindre at prestasjoner er noe du var streve for. Et mål er bare tilfeldige tanker før du gir deg selv muligheten til å sitte ned, faktisk tenke på å sette personlige mål. og sette dem på papir. Skrive dem ned gir deg sjansen til å faktisk se dem som også kan presentere mange overraskelser. Det kan være noen personlige suksess mål du ikke visste du ønsket å oppnå.

2 Hvordan sette personlige mål.

Det er på tide å velge retning av reisen av livet. Når det gjelder å sette persoal mål, starte med hva som er viktig for deg i livet. Tenk på det store bildet. Hva vil du gjøre, hvem du ønsker å møte, hvordan vil du få fra der du er nå til der du ønsker å være? Skriv ned alt som kommer til hjernen, selv om det virker triviell eller dum. Ikke gjør noe eller tenke på noen andre mens du er brainstorming. Gi deg selv 30 - 60 minutter for mål innstillingen øvelsen.

Ta en titt på hva du har skrevet ned og begynner å koble elementene som er knyttet til hverandre. Hvis du ønsker å lære å hoppe i fallskjerm, og du ønsker å hoppe i fallskjerm over et visst område da disse elementene få koblet. Organiser liste før du går videre.

3 Hvordan nå dine personlige mål.

Du har nå en liste over "hvordan du kan forbedre livet til dos" eller langsiktige personlige mål. Bryte denne listen ned i lister over hva du ønsker å oppnå i 10 år, deretter 5 år og ned til 1 år. Dette holder deg fra følelsen overveldet av alt du ønsker å gjøre. Gjør et eget ark for hvert segment av tid. Dette gir deg starten til et planleggings veikart eller mål liv.

4 Gjør din personlige mål listen håndterlig.

Bryte ned disse langsiktige mål til kortsiktige mål vil gjøre deg i stand til å måle fremgangen din og nå dine langsiktige mål. Ta hver liste og bryte dem ned i mindre og mer håndterbare trinn som du må fullføre på vei til å nå dine langsiktige mål. Dette vil øke selvtilliten å vite at du er klar over hva du kan gjøre og nå begynne å tenke på hvordan du vil oppnå hvert trinn.

5 Nå er et godt tidspunkt å gå tilbake og sammenligne de to personlige mål lister du har gjort. Sørg for at trinnene på kort sikt listen vil, som du nå dem, være å hjelpe deg mot dine langsiktige eller levetid personlige mål. Det viktigste med dette er å sikre at det du gjør på kort sikt er å ta deg i riktig retning mot din levetid mål.

6 Sett daglige og ukentlige skritt for å nå dine personlige mål.

Det siste trinnet, men en kontinuerlig en, er å skape en overkommelig liste over daglige og ukentlige mål fra ett år listen. Ved å gjøre dette vil du alltid være i posisjon til å bevege seg mot dine langsiktige mål. Hver dag gir mulighet for å oppnå et skritt i retning av en viss livsforandrende personlige mål, noe som gir deg følelsen av bragd.

Hint

  • For å oppnå kan defineres som "den progressive realisering av et verdig mål." Hvis du gjør de tingene som beveger deg mot dine personlige utviklingsmål, så er du "oppnå", ett skritt om gangen.