Hvordan lage en effektiv Planner

April 7

Hvordan lage en effektiv Planner


En effektiv Fly kan hjelpe deg med å fullføre en liste over oppgaver, håndtere hendelser, og er fleksibel nok til å håndtere uventede invitasjoner eller forespørsler. Informasjonen utdanner deg å vite at aktiviteter som må gjøres hver dag og tiden det tar å fullføre dem. Denne kunnskapen også forbereder deg mentalt og / eller fysisk å takle to-do liste og tidsplan. Den type planner som brukes er basert på personlige preferanser, og kan være en smarttelefon, trykt planlegger eller bærbar PC. Planleggere kan også brukes som familie arrangører, adressebøker og økonomiske ressurser.

Bruksanvisning

1 Avgjør om å ha to planleggere, en for jobb og en annen for ditt personlige liv, eller en planner å håndtere begge deler. Å ha to planleggere kan skape et skille mellom arbeid og ditt personlige liv, men mangler den fleksibiliteten til å inkludere elementer som en påminnelse til pickup renseri på vei hjem.

2 Opprett seksjoner i planleggeren om emner av interesse for deg, hvis det er mulig. Noen titler kan inneholde mål, daglige, ukentlige eller månedlige kalendere, familie personopplysninger, prosjekter, adresse boksider og ideer. En diverse delen kan dekke alt annet, og en ziplock pose kan legges for relevante papirer som billetter.

3 Lag en liste over personlige prioriteringer og mål i rekkefølgen av betydning for deg. Sett både kortsiktige mål fra 6 måneder til ett år og lengre sikt mål for områder som økonomi, relasjoner, karriere, helse og relasjoner.

4 Ta hull av tid i timeplanen din. Sett grenser for hvor mye du realistisk kan prøve å oppnå i en dag. Blokkere av tid til ting som er viktig for deg, men ikke haster krever umiddelbar handling, for eksempel langsiktige mål og personlige prosjekter.

5 Utsett gjøre nye oppgaver eller deltar på arrangementer til neste dag eller et mer passende tidspunkt, med mindre saken er virkelig haster. Du vil være mer forberedt på å takle elementene når du ta kontakt med planlegger i morgen.

6 Godta at noen prosjekter kan ta mer enn en dag å fullføre. Fokuser på å skape tid i planleggeren for prosjektet i stedet for å føle presset til å fullføre den i en dag. Hvis du bestemmer deg for å fullføre et prosjekt i en dag, bør du vurdere hvordan tildelte tiden vil påvirke resten av oppgavene og hendelser på timeplanen.

7 Deal med etterslep som følge av sykdom eller ferie ved å opprette et etterslep fil eller en liste over oppgaver og hendelser. Hold deg oppdatert med daglige forpliktelser, samtidig som blokkerer av litt tid hver dag for å redusere etterslepet.