Hvordan å forutsi kjønnet på babyen din

March 5

Et av de store spørsmålene om foreldrenes sinn under graviditet er om de har en gutt eller en jente. Mens noen foreldre velger å finne ut via ultralyd, mens andre kan være lurt å vente og bli overrasket. Mens det er ingen god måte å forutsi kjønnet på babyen din, det er absolutt en overflod av gamle koner 'tales for å hjelpe deg gjette. Pendelen metoden er kjent for å være spesielt nøyaktig.

Bruksanvisning

The Pendulum Method

1 Skyv giftering på en 8- til 10-tommers hyssing til den hviler i midten. Du kan også bruke en annen ring eller en nål, men giftering er mest effektive.

2 Legg deg ned på et rolig sted og slappe av. Løft opp skjorta for å avsløre magen.

3 Hold strengen med pin / ring over magen. Sørg for å holde det veldig stille.

4 Følg bevegelser. Hvis ringen går i en sirkelbevegelse, du har en jente. Hvis det svinger fra side til side eller frem og tilbake på en linje, du har en gutt.

Hint

  • Det er mange andre måter å forutse kjønnet på babyen din som ikke involverer en steg-for-steg prosess. For eksempel, er du bærer barnet lav eller høy? Hvis du bærer høy, du har en jente, og hvis du bærer lavt, er det sannsynligvis en gutt. Du kan også vurdere dine krav. Ute søtsaker sies å indikere en jente, mens gutter forårsake salt cravings. Aktivitetsnivået kan også gi deg et hint. Aktive barn er som regel gutter, mens inaktive babyer pleier å være jenter.
  • Alle disse faktorene, kombinert med pendelen testen, vil hjelpe deg til å klare å gjette kjønnet på babyen din.
  • De ovennevnte tester er ikke idiotsikker, og ingen store innkjøp bør gjøres basert på deres resultater.