Hvordan ta vare på den uforsikrede

May 26

Antallet uforsikrede amerikanere har vært jevnt økende på grunn av faktorer som slumping økonomi, fattigdom, jobb tap, unnlatelse av arbeidsgivere å tilby helse dekning og manglende evne til å betale for de stigende kostnadene for helseforsikring. Disse utfordringene begrense tilgangen til kvalitet helsetjenester og sette uforsikrede og deres familier i fare for sykdom og sykdom. Til tross for disse hindringene, er det noen alternativer som kan være tilgjengelig for den uforsikrede.

Bruksanvisning

1 Oppsøk lege ved et fellesskap medisinsk klinikk. Disse er vanligvis sponset av den lokale avdeling for helse og bemannet av helsepersonell. Betaling kan variere fra gratis til $ 50, avhengig av inntekt og betalingsevne. Forvent å sitte i lange timer før du ser en lege, og ringe ditt fylke Department of Health for å finne ut hvilke klinikker er tilgjengelige i ditt område.

2. Gå til et sykehus akuttmottaket. De fleste av dem er pålagt å behandle enkeltpersoner uansett hva deres økonomiske status er, eller hvis de ikke har helseforsikring. Når du mottar en regning for behandling og snakk med fakturering eller kontoer avdelingen på sykehuset, og forklare din økonomiske situasjon. De fleste sykehus vil samarbeide med deg om å sette opp en betalingsplan som er gjennomførbart for deg. Hvis du faller bak i å betale, kan din gjeld til sykehuset bli snudd til et inkassofirma, eller en dom kan reises mot deg.

3 bør vurdere å bruke for å gå til en høyskole eller universitetsklinikken. Studenter som studerer medisin som jobber i disse klinikkene må pasientene for å få erfaring. Se online på USA Medical Schools hjemmeside, http://biomed.uaa.alaska.edu/usa_medical_school_list.html . Den lister medisinske skoler i USA og nettside informasjon, hvor du kan finne kontaktinformasjon for medisinske klinikker.

4 Tenk ansette bruk av alternative helsetjenester behandlinger. Selv om du blir nødt til å betale ut-av-lomme for utgifter, mange behandlinger som tilbys av helhetlig utøvere, for eksempel akupunktører, naturopaths, homøopater, ayurvedisk utøvere og lignende, gi behandlinger for mild til mer alvorlige forhold til en mye lavere kostnad enn konvensjonell helsepersonell. Gå til www.talkinternational.com/directories/health-services-directory.html~~V for Holistisk leger-Alternative Health Care Provider Directory for navnene og plasseringen av helhetlig utøvere som er nærmest deg.

5 Få hjelp fra Krigsveteranenes Administration. Dette alternativet er tilgjengelig for hederlig utladet, samt aktiv-duty personer som har tjenestegjort i en gren av USAs militære. VA gir leger, diagnostiske tester, behandlinger og reseptbelagte medisiner på ingen eller rabatterte kostnader, avhengig av ditt nivå av kvalifisert. Ring (800) 827-1000 for mer informasjon.

Hint

  • Sørg for at du finner en måte å få medisinsk hjelp for å unngå å sette din helse i ytterligere fare.