Tegn på eldre misbruk

March 18

Tegn på eldre misbruk


Eldre misbruk kan skje i ethvert miljø av noen omsorgsperson, inkludert den eldste er barn, ektefelle eller sykepleier. Det kan skje i personens eget hjem eller i en langsiktig omsorg anlegget. Dessverre er det mellom 500.000 og 1 million tilfeller rapportert til myndighetene, ofte grunnlagt. Men for så mange som rapportert, er det så mange som ikke er. For de eldste som er i stand til å snakke, mange er redd for å rapportere misbruk av frykt for hevn eller miste omsorgsperson. For de som har mistet evnen til tale, det eneste håpet de har er folk som kan være vitne til overgrep og snakker på deres vegne.

Fysisk misbruk

Fysisk mishandling kan være både utilsiktet eller tilsiktet og oppstår når overdreven kraft har blitt brukt under omsorg. Det resulterer i noen form for smerte eller skade på eldre som en direkte følge av slag, dytting, et overforbruk av medisiner eller upassende bruk av tvang. Som et resultat, kan den eldre har et blåmerke eller welt på kroppen hennes, opprettholde brukne bein eller forstuing, kan tas til legevakten på grunn av en overdose eller har merker på håndleddene fra begrensningene.

Emotional Abuse

De eldre trenger så mye emosjonell omsorg som de gjør fysisk; Derfor er emosjonelle overgrep like mye en fare som fysisk mishandling er. Uttaler til en eldre person i en oppførsel som fører til følelsesmessig smerte eller ubehag for ham utgjør emosjonelle misbruk. Omsorgspersoner som truer eller degradere deres pasient foran andre er et tydelig tegn på misbruk; kan imidlertid den eldste også vise tegn på hans egen. Han kan regress atferdsmessig, kopiering handlingene til noen med demens. Disse tegn er vugger frem og tilbake og mumler for seg selv.

Seksuell mishandling

Enhver eldste som utsettes for fysisk kontakt eller pornografisk materiale eller som er tvunget til å se en seksuell handling er et offer for seksuelle overgrep. Tegn på at dette har skjedd har uforklarlige veneriske sykdommer eller infeksjoner, uventede blødninger i skjeden eller anus, klær som er blodig, revet eller farget og blåmerker som vises rundt eller i nærheten av kjønnsorganer eller bryster.

Forsømmelse

Forsømmelse står for over halvparten av overgrepssaker rapportert hvert år. I disse tilfeller er medhjelperen ikke utføre sine nødvendige arbeidsoppgaver, enten bevisst eller ubevisst. I tilfeller av omsorgssvikt, kan pasienten viser tegn på underernæring, fysiske problemer som for eksempel trykksår som har ligget ubehandlet, levekår som er uhygienisk som skittent sengetøy og klær, pasienter som ikke har blitt badet eller som har forblitt i skitnet Attends og de som bor i utrygge forhold som boliger uten varme eller rennende vann.

Risikofaktorer

Omsorg for eldre er ikke en jobb som kan tas lett på, og er ikke en jobb som er skreddersydd for alle. Det er en høy-stress jobb som mange ikke klarer å håndtere. Dette og andre faktorer gjør noe mer i stand til å begå eldre misbruk enn andre. De som ikke klarer å håndtere stress eller som ikke får nok støtte fra andre omsorgspersoner har økt risiko for å misbruke den eldre de er ansvarlig for. De som misbruker stoffer regnes også høy risiko. I et pleiehjem, kan eldre misbruk oppstå på grunn av dårlig opplæring, blir underbemannet eller å ha for mange oppgaver på en gang.

rapportering

Selv om det er for tiden ingen føderal regulering når det gjelder rapportering eldre misbruk, er det noen som er pålagt å melde fra dersom de vitne til det. Dette inkluderer sykehjemsarbeidere, beredskap og medisinsk personell, sosialarbeidere og rådgivere. Det er imidlertid viktig å huske på at selv om det kan være noen føderal regulering, bør alle som ser tegn på misbruk føler seg forpliktet til å rapportere eldre misbruk når de blir vitne til det.