Bruk av Ambien for å indusere søvn

February 18

Ambien er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle søvnløshet og andre søvnproblemer. Det er klassifisert som et beroligende-hypnotiske som hjelper indusere søvn ved å øke kjemikalier i hjernen som forårsaker en person til å sovne. Ambien blir mindre effektiv når den brukes over lang tid, så det er vanligvis foreskrevet bare for kortvarig bruk. Ambien er en merkevare-navnet narkotika produsert av Sanofi Aventis. Det generiske navnet er zolpidem.

Hvordan ta Ambien

De fleste mennesker er foreskrevet Ambien skal tas oralt i pilleform. Ta pillen på tom mage minst to timer etter siste spise et måltid. Fordi det virker raskt, bør du ikke ta pillen til like før du går til sengs. Sørg også for at du kan få en hel natt med søvn - syv eller åtte timer - hvis du skal ta Ambien. I sjeldne tilfeller kan Ambien forårsake legemiddel søker atferd som avhengighet. For å unngå dette, følg legens anvisninger og ikke øke dosen eller ta det lenger enn foreskrevet.

Bivirkninger

Noen personer som tar Ambien kan oppleve milde bivirkninger som svimmelhet, tretthet, diaré, hodepine, kvalme, treghet, en følelse av å være dopet, tørr munn, nese eller hals irritasjon og magesyke. Ingen av disse er grunn til bekymring, men fordi svimmelhet og tretthet kan føre til, er det best å unngå kjøring og andre oppgaver som krever konsentrasjon før du vet hvordan Ambien vil påvirke deg.
I sjeldne tilfeller kan pasienter som tar Ambien utvikle alvorlige bivirkninger som krever medisinsk behandling. Informer legen din umiddelbart hvis du opplever noen av følgende: brystsmerter; vanskeligheter med å svelge eller puste; alvorlig svimmelhet; kortpustethet; visjon endringer; en rask eller uregelmessig hjerterytme; hallusinasjoner; hukommelsesproblemer; unormal tenkning; forvirring; atferd endres, nedsatt koordinasjon; besvimelse; mentale eller humørsvingninger; og selvmordstanker eller handlinger.

advarsler

De fleste kan trygt ta Ambien, men noen bør ikke. Kvinner som er gravide eller ammende, personer med nyre, lever, hjerte, lunge, puste eller stoffskifte problemer, de med en tilstand som kalles myasthenia gravis og de med dårlig allmenntilstand bør ikke ta Ambien. I tillegg bør pasienter som tar Ambien unngå å drikke alkohol eller andre stoffer som kan forårsake døsighet og samtidig ta Ambien fordi det kan forsterke effekten.