Positivt og ulemper for vindturbiner i Wisconsin

February 13

Positivt og ulemper for vindturbiner i Wisconsin


Vindparker, som består av en rekke høye vindturbiner, er beskjæring opp på landsbygda i Wisconsin og andre steder over hele USA Disse gigantiske maskinene er synlig på gårder og i nærheten av små byer over hele Badger State. Landets søk etter alternativ energi har bidratt til å skape dette fenomenet. Vindturbiner kan hjelpe supplement energibehov for samfunn, men noen Wisconsin beboere har bekymringer om deres potensielle effekter.

Ikke-forurensende

Energi brukes av vindturbiner er ren og selv fornye. Det er ingen skadelige utslipp fra turbinene selv. Utslipp av klimagasser knyttet til vindkraft er et resultat av energi lagringssystemer som batterier. Men klimagassutslipp fra vind-lagringssystemer er betydelig mindre enn de fra fossilt brensel. Selv mindre utslipp skyldes vindkraft som ikke bruker et lagringssystem.

Fornybar energi

Bruken av vindturbiner for å supplere energibehovet i Wisconsin har redusert statens avhengighet av importert fossilt brensel. Ifølge Energy Center of Wisconsin, reduserer hver turbin behovet for 954 tonn kull årlig. Fra 2011 har mer enn 300 vindturbiner installert eller blir bygget i Wisconsin.

I 2004, da staten hadde 55 turbiner, maskinene eliminert behovet for å brenne 52,470 tonn kull. Wisconsin produserer ingen fossilt brensel og må importere mer enn $ 6 milliarder i fornybare drivstoff hvert år. Vindturbiner bidra til å redusere mengden av penger Wisconsin lønner seg å importere drivstoff.

Eiendom Verdier

Vindturbiner er vanligvis 20 etasjer høyt, med blader som strekker seg opp til 90 fot lang, noe som gjør dem et dominerende trekk i forstads nabolag. Ifølge en 2009 studie utført av Eiendomstakst selskap Appraisal gruppe én, nærhet av vindturbiner til boliger i tre Wisconsin fylkene påvirket negativt videresalg verdien av husene.

Selskapet undersøkte realtors i Calumet, Dodge og Fond du Lack fylker. Det finnes 91 prosent av realtors i undersøkelsen enige om at en vindturbin grenser på en 1,5 mål stor forbedret boligtomt hatt en negativ innvirkning på eiendommens verdi. Forskerne fant den gjennomsnittlige nedgangen varierte fra 30 prosent til 40 prosent.

areal~~POS=TRUNC

Ifølge advocacy organisasjon Renew Wisconsin, vindturbiner operere i 10 av landets fylker som 2011. turbiner funksjon på mindre enn 30 prosent kapasitet på grunn av variable vinder; de står for bare 2 prosent av statens energibruk.

En vindturbin krever minst 1/2 mål jord, men de enorme maskinene må plasseres omtrent fem dekar fra hverandre. Derfor er det mange turbiner som er lagt over hundrevis av dekar, er nødvendig for å produsere en liten prosentandel av Wisconsin elektrisitet behov.