Hvordan bli kvitt dårlige bakterier

August 21

Hvordan bli kvitt dårlige bakterier


Selv om ikke alle bakterier er dårlig, kan det unbeneficial typen være dødelig. Den verste av disse bakteriene - E. coli, MRSA og Acinetobacter baumannii (forårsaker alvorlig lungebetennelse) - er ikke de eneste farlige de. Andre vanlige men dårlige bakterier infisere områder av kroppen som forårsaker lukt, diaré og andre symptomer. Bli kvitt vanligste bakteriene er mulig med antibiotika og andre remedier.

Bruksanvisning

En Se en lege å diagnostisere bakterien. Du kan ikke bli kvitt de dårlige bakteriene uten først å bestemme hva slags bakterier du har. En gang et virus kan være den skyldige bak sykdommen, gjør noen bakteriell behandling ineffektiv.

2 Ta antibiotika som foreskrevet. Mange stoppe antibiotika når de føler seg bedre. Imidlertid er bakteriene fremdeles i live og kan komme tilbake for å infisere kroppen. Denne returen er også farlig fordi mange bakterier utvikle en immunitet mot antibiotika, blir en resistent stamme som kan spre seg til andre deler av kroppen og blir mer alvorlig.

3 Børst tungen og drikke mye væske. Dårlige bakterier som infiserer munnen forårsake dårlig puste eller halitosis. Tilstanden forverres med tørr munn. Brush og selv skrape tungen for å bli kvitt bakteriene. Drikk mye væske.

4 Få vaksinert mot de verste bakterier før vi tok dem. Legen din har tilgang til vaksiner mot visse stammer av lungebetennelse. Disse vaksinene beskytter kun mot de spesifikke stammer, men disse er de vanligste. De reduserer sjansene for å bli smittet av bakterien.

Hint

  • Leger ta en vattpinne fra området som kan bli smittet av bakterien. De deretter bruke kulturer og andre laboratorietester for å avgjøre om en bakterie er til stede. Disse testene kan også bestemme hvilken type bakterier som du måtte ha.
  • Børsting fjerner også dårlige bakterier som forårsaker plakk i munnen og tannkjøttsykdom.
  • Søk øyeblikkelig oppmerksomhet for hudinfeksjoner som ikke leges, og som aktivt sprer. Disse infeksjonene kan være av antibiotikaresistente varianten som kan være dødelig hvis venstre ubehandlet. Noen stammer av MRSA (Meticillinresistente Staphylococcus Aureus) kan føre til lem amputasjon hvis venstre ubehandlet.