Hvordan forstå Medicare del A

September 24

Hvordan forstå Medicare del A


Når vi blir eldre, og skriv pensjonering, eller som vår foreldre alder, og kan ikke lenger ta vare på seg selv, er en voksende spørsmålet mange ansikt hvordan du kan navigere ins og outs av Medicare dekning tilgjengelig. For bedre å forstå hva du kan gjøre og hvordan du skal gå om å hevde og planlegging for dine fordeler under Medicare-systemet, skal følgende informasjon være nyttig:

Bruksanvisning

Fastslå om du er kvalifisert til å motta Medicare del A fordeler

1 Se på Medicare kortet hvis du har det fordi kortet ditt vil fortelle deg om du har ytelser under Medicare Part A.

2 Vit at personer over 65 år som har gjort tilstrekkelige bidrag med sin inntjening automatisk motta premien frie basert pensjonsordning, men dette dekker normalt også ektefeller av medvirkende arbeidstakere som har arbeidet i minst ti år i en jobb som har Medicare dekning. ;

Forstå at de over 65 år som ikke har bidratt tilstrekkelig inntekt til å være kvalifisert premium-free kan fortsatt kjøpe dekning for en symbolsk premie .;

Vær oppmerksom på at i tillegg, for lav inntekt pensjonister og eldre, hver stat kan tilby noen premieinnbetaling hjelp .;

Husk, personer under 65 år lider av spesifikke funksjonshemninger kan kvalifisere. Normalt er begrenset til de samme funksjonshemminger som kreves for å samle trygdeytelser. De som er deaktivert, men har kommet tilbake for å jobbe, og som ikke lenger kvalifiserer for gratis fordelene er fortsatt rett til å kjøpe dem fra Medicare.

3 Merk at personer i alle aldre lider av terminal nyresykdom (permanent nyresvikt med behov for dialyse eller nyretransplantasjon) automatisk kvalifisert for Medicare del A og B-dekning.

Finn ut om påstandene du ønsker å gjøre er Medicare del A påstander

4 Spør deg selv hva den medisinske regninger er for. Alt som ikke passer inn i en av følgende kategorier er ikke kvalifisert for Medicare del A fordeler, men kan være vinn andre steder:

5 innleggelse omsorg i sykehus. Dette inkluderer Kritiske Tilgangs Sykehus og dyktig sykepleier fasiliteter etter en tre-dagers innleggelse opptak.

6 Hospice Care av en Medicare-sertifisert Hospice Provider. Dette kan omfatte sorgarbeid og andre fordeler for nære familiemedlemmer også.

7 Noen Home Health Care. Dette er vanligvis begrenset til meget dyktig vedlikeholdsbehandling av kroniske sykdommer hos eldre som respirasjonssvikt, nyresvikt, diabetes og andre forhold som kan kreve mer dyktighet enn familiemedlemmer er i stand til å administrere.

8 Vurdere om kravet du skal sende inn er rent medisinsk nødvendig, eller om noen utgifter kan bli avvist. Medicare har bare å dekke det vesentlige på sykehuset, for eksempel en semi-private rom i stedet for et privat rom, med mindre legen viser privat rom er medisinsk nødvendig (forekomster av denne er ikke vanlig). Også, TV og telefon eller Internett i sykehusrommet ikke er medisinsk nødvendig, så vær forberedt på å betale for disse utgiftene ut av lommen, eller planlegger ikke å ha dem.

9 Merk alt legen sier om forhandlet priser eller godkjente priser. En tilbyder vil bare motta den planlagte Medicare Del A satsen for noen tjenester som administreres. De kan ikke belaste deg forskjellen mellom deres normal hastighet og forhandlet pris. Men de kan belaste deg den delen av som planlagt hastighet som du er ansvarlig, som Medicare ikke alltid dekker 100 prosent av kostnadene.

10 Plan for å diskutere planen for behandling med medisinske leverandøren og sykehuset slik at du forstår hvor lenge du bør forvente å bli tatt opp, hvordan å holde papirene i orden og hvordan du kan holde styr på regningene. De fleste sykehus gjør dette for deg i sin fakturering avdeling, men det skader aldri å holde styr for deg selv. Dette vil også hjelpe deg å planlegge ut familiebesøk, og håndtere saker av ditt hjem i ditt fravær og utvinning.

Planlegg på forhånd der det er mulig

11 Forstå at leger og sykehus kan ha for å ta vare på deg på en emergent basis, så hvis de er uvitende om din alder, eller Medicare status, kan du ende opp med å få en regning du aldri var ment å betale. Det viktigste elementet i denne delen er at du vil motta et kort fra Medicare plan som forteller deg hvilke fordeler du har. Hvis du ikke har et kort, så vil du møte mange hindringer i å få dine fordeler betalt raskt når du besøker sykehuset. Hold kortet med deg til enhver tid, og sørg for å avstå fra utlån det til hvem som helst, uansett årsak. Hvis du har utpekt noen som verge, eller hvis du er verge for en Medicare pasient, bør du sørge for at vergen har tilgang til eller besittelse av kortet i en nødsituasjon.

12 Tenk om noen kroniske eller degenerative sykdommer du har som kan føre til hyppige innleggelse innleggelser. Hvis du har en forventning om en retur til sykehuset, pakke noen elementer på forhånd for å holde klar når det trengs, som toalettsaker, lesestoff og ekstra klær.

Plan for betaling av dine fordeler gjennom Medicare del A, og vet hva som er dekket.

13 Merk at siden dette er skattefinansiert helsevesen, vil de prøve å dekke bare det som faktisk er medisinsk nødvendig. Eksperimentelle prosedyrer og alternative healing teknikker er vanligvis plagsom i Medicare del A påstander.

14 Komfort deg med at Medicare Del A dekker måltider, generell sykepleie og andre sykehusutstyr og tjenester som en innleggelse, samt tilsvarende dekning for Hospice og Home Health Care trenger (minus måltider selvfølgelig).

15 Spør lege eller lege hvis du er usikker på om bekostning du vil pådra bør dekkes av Medicare del A.

16 Vær oppmerksom på at for psykisk helse innleggelse innleggelser, er levetiden grensen til sammen 190 dager. Kombinert innleggelse omsorg med en sekundær diagnose av psykiske problemer kan ikke bli berørt av dette, men sjekk med Medicare og din leverandør for å være sikker på om hvorvidt det vil kutte i grensen.

17 Innse at hvis du befinner deg i en dyktig sykepleier Facility, vil du også få dekning for rehabiliterende tjenester, for eksempel som ofte nødvendig etter slag eller post-hjertehendelse.

18 Husk at ytterligere dekning for rimelig og nødvendig deltid eller intermitterende dyktige sykepleie og hjem helse aide tjenester samt fysioterapi, ergoterapi og logopedi som er bestilt av legen din og levert av en Medicare- sertifisert hjem helse etaten er også dekket. Det betyr at du ikke kan velge og vrake hvem som gir deg omsorg, men at du har lagt sikkerhet for at Medicare sertifisering har vetted ut fly-by-nighters som du ikke kan stole på i ditt hjem. Også inkludert, og som du kanskje ikke er klar over, er medisinske sosiale tjenester, holdbar medisinsk utstyr (f.eks oksygenutstyr, rullestoler, sykehussenger og turgåere), medisinsk utstyr og andre tjenester.

19 Se din lege eller hospice leverandør for å verifisere plan for å dekke narkotika for symptomkontroll og smertelindring hvis du er i Hospice Care, fordi disse fordelene er også normalt dekket under Medicare Del A .;

Finn ut hva slags planer er tilgjengelig for deg

20 Søk om Medicare del A fordeler når du går til å motta din første kortet, og stille følgende spørsmål: Trenger jeg den tradisjonelle Medicare plan? Hva er forskjellen mellom denne planen og Medicare Advantage planer? (Dette er beslektet med PPO, HMO og PFF planer i privat sektor). Er min ektefelle eller partner dekket under min fordel plan? Må jeg betale en premie? Må min ektefelle eller partner betale en premie? Hvor sender jeg krav når jeg får dem? Må jeg bruke spesifikke krav former? Hva innkvartering kan gjøres for mitt syn / hørsel eller fysiske funksjonshemninger? (Hvis det er aktuelt). Må jeg avtale med en bestemt kontaktperson på Medicare å håndtere eventuelle problemer jeg kan ha? Hva om sykehuset feilaktig sender meg en regning? Må jeg sende den, eller bør sykehuset rette feilen på egen hånd?

Kommunisere med medisinske leverandører

21 Reserve tid enten før eller på slutten av enhver innleggelse omsorg å snakke med fakturering avdelingen og dine leger og andre medisinske tilbydere til å forstå hva som vil bli sendt til Medicare. De sender i disse påstandene hele tiden, og vil være eksperter i å løse problemer for deg.

22 Hold Medicare kortet hendig i tilfelle den medisinske leverandøren ikke kan hjelpe deg, og du må kontakte Medicare direkte.

23 Innse at i tillegg til omsorg, kan leger og sykepleiere kunne hjelpe deg å navigere labyrinten av krav og planlagte priser som Medicare gjelder. En av de vanligste problemene de kan bidra til å løse er å lese din uttalelse av Medicare fordeler når de er betalt. Det kan se ut som du skylder penger, når det faktisk, trenger du ikke .;

Slapp av og ta godt vare på deg selv

24 Husk at den enkleste måten å aldri håndtere Medicare er å iverksette tiltak for å hindre sykdommer som kan unngås.

25 Glem aldri at du ikke kan forutsi når og hvor du vil bli syk, så det er best å lære tauene på forhånd.

Hint

  • Hvis denne artikkelen ikke svare på konkrete spørsmål, er da mer informasjon på http://www.Medicare.gov; den offisielle nettsiden Medicare.