Medisinsk forsikring for Diabetes

July 30

Medisinsk forsikring for Diabetes


Amerikanere diagnostisert med diabetes sliter med å opprettholde helseforsikring i tider med forandring. Som en pre-eksisterende medisinsk tilstand, type 1 eller type 2 diabetes nesten helt sikkert vil diskvalifisere deg fra å kjøpe visse typer helseforsikring, men det er mange gode programmer du kan vurdere som vil gi deg god dekning til tross for din diabetes.

Privatforsikringer

Det er nesten umulig å kjøpe privat helseforsikring hvis du har en diagnose av diabetes, spesielt type 1 diabetes, som er en autoimmun lidelse som skaper en livslang avhengighet av injisert insulin. Daglige ledelsen av diabetes er kostbart, og komplikasjoner fra tilstanden kan innebære dyre sykehusinnleggelser. Privat forsikring normalt selges til enkeltpersoner og familier som er minst sannsynlig til å gjøre krav på det, så de fleste diabetikere vil finne dette billig alternativ utilgjengelig.

COBRA

Den føderale Consolidated Omnibus Budget Avstemming Act (COBRA) fra 1986 sett på plass en rekke regulatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte rettighetene til forbrukerne i helseforsikring markedet. Hvis du mister eller forlater en jobb som har gitt en helseforsikring fordel, krever COBRA den sikrer selskapet fortsette din innmelding i konsernpolicy for opp til 18 måneder. COBRA dekning kan ikke bli avlyst på grunn av en pre-eksisterende tilstand, og du kan være berettiget til en konvertering politikk med samme selskapet (en konvertering av politikken fra gruppen dekning til privat dekning) ved utgangen av denne perioden. COBRA sikrer kontinuitet i dekning, men kan være svært dyrt: Du betaler hele premien din tidligere arbeidsgiver betalt i sin helhet eller delvis mens du var ansatt.

HIPAA

Hvis du velger å flytte til en ny helseforsikring selskapet, vil helseforsikring bærbarhet og Accountability Act (HIPAA) 1996 beskytte deg mot visse begrensninger selskapet ditt kanskje ønsker å innføre. Det er viktig for deg å opprettholde en kontinuitet i dekning. Hull i dekning på mer enn 60 dager kan tillate det nye selskapet for å utelukke diabetes fra dekning for mer enn et år.

Gruppe Forsikring

Hvis du mister helseforsikring gitt av en arbeidsgiver og har diabetes, den mest direkte måten å tilegne seg ny forsikring er å finne nytt arbeid med et selskap som leverer kollektiv forsikring som en ansatt fordel. Hvis du opprettholde kontinuitet i dekning, bør diabetes ikke diskvalifisere deg fra å motta de samme fordelene annenhver arbeidstaker mottar. Gruppe forsikring vanligvis ikke diskvalifisere basert på pre-eksisterende forhold. Du kan være i stand til å kjøpe kollektiv forsikring for din egen enkeltmannsforetak, partnerskap eller begrenset ansvar aksjeselskap med to eller flere ansatte.

High Risk Pools

Hvis du ikke kvalifiserer for kollektiv forsikring gjennom arbeidsgiver eller gjennom din egen lille bedrift, og kan ikke kjøpe privat forsikring på grunn av diabetes, kan staten har en høy risiko forsikring basseng du kan bli medlem. Høy risiko bassenger gir gruppen dekning uten ekskluderinger for pre-eksisterende forhold. Du betaler din egen premie, noe som sannsynligvis vil være høyere enn den premien du ville ha betalt for privat forsikring; Men staten noen ganger subsidierer premie, spesielt for lavere inntekt enkeltpersoner og familier. Dekningen er bare tilgjengelig for personer med pre-eksisterende tilstand; en familie med en diabetiker medlem vil sikre at enkelte med høy risiko bassenget og resten av familien med privat forsikring.