Fordeler og ulemper med omfattende helseforsikring

May 8

Fordeler og ulemper med omfattende helseforsikring


Omfattende helseforsikring refererer til helseforsikring som dekker store medisinske tilstander som ryggskader, diabetes eller andre sykdommer og andre akutte og kroniske helseproblemer. Denne type forsikring er også referert til som "stor medisinsk". Major sykeforsikring selges gjennom forsikringsselskaper, kalt helse forsikringsselskaper, som spesialiserer seg i å håndtere risiko knyttet til sykdom og skade. Når du kjøper omfattende helseforsikring, er det en god idé å vite fordeler og ulemper med denne type forsikring.

Koste

Den store ulempen til omfattende helseforsikring er det faktum at det koster mer enn en supplerende forsikring plan. Omfattende helseforsikring er priset basert på gruppen du tilhører hvis du er i en gruppe helseplan eller i fare bassenget hvis du har en individuell helseforsikring plan. Men premien kostnaden for omfattende helseforsikring dekker et bredt spekter av sykdommer, mens en supplerende plan kan bare omfatte én eller to forholdene på mest per politikk.

Dekningen

Omfattende forsikring tilbyr et bredt spekter av dekning. Dette betyr at politikken vil dekke et flertall av sykdommer og skader du kan lide i løpet av livet ditt. Omfattende forsikringen dekker vanligvis sykehusopphold, kroniske sykdommer som diabetes, akutte skader som et brukket bein eller vanlig legebesøk. Omfattende forsikring betaler for kostnadene for behandling. Betalingen er sendt direkte til din lege eller sykehus. Andre typer forsikring, som supplerende forsikring, betaler du en mindre sum penger som kan brukes til en eller annen grunn. Disse pengene er ikke brukt spesielt til å betale for medisinsk regninger, imidlertid.

Portabilitet / Fleksibilitet

Omfattende helseforsikring kan være bærbare hvis det er en privat politikk, men du må kjøpe en ny helseforsikring plan hvis du flytter ut av staten eller ut av din helse plan tjenesteområde innenfor staten. Gruppe helseforsikring politikk har stats- og føderale-mandat videreføring dekning som gjør at du kan holde din helseforsikring til du finner annen forsikring. Disse videreføring fordelene er fullbyrdes etter COBRA og gjelder for alle stater. Det betyr at du ikke vil slutte å motta behandling for noen sykdom hvis du mister din helseforsikring hvor du jobber. Hvis du har privat forsikring, vil politikken betale uansett hvor du jobber.

COBRA fordeler forblir stort sett den samme i 2010. Men under den amerikanske Recovery og reinvestering Act av 2009, får du en 9- måned tilskudd som betaler for 65 prosent av premiebetaling hvis du normalt ville kvalifisere for COBRA ytelser under eksisterende lover. I tillegg er ufrivillig oppsigelse etter en reduksjon i timer regnes som en kvalifiserende arrangement for COBRA tilskuddet dersom oppsigelsen fant sted mellom 1. september, 2008 og 31. mai 2010. 9 måneder tilskuddet fordel kan også utvides til 15 måneder med redusert dekning hvis er du fortsatt kvalifisert for COBRA etter 9 måneder. Etter utvidelsen, må du betale hele COBRA premie.

garantert renewability

Gruppe helseforsikring garanterer ofte renewability. Dette betyr at du kan fornye forsikring uavhengig av din helsetilstand. Dette er en stor fordel, spesielt hvis du eller din familie trenger behandling og politikken er i ferd med å fornye. Forsikringsselskapet er vanligvis ikke lov til å avbryte dekning, men du bør bekrefte med statens lover om garantert renewability hvis denne bestemmelsen gjelder i staten (se Ressurser).

Den nye helseforsikring lov vedtatt i 2009 mandater at alle heier forsikring planer tilby garantert renewability. Dette betyr at du kan fornye din forsikring plan i en stat uavhengig av din helsetilstand.