Tips i å finne rimelig helseforsikring

June 13

Helseforsikring er ofte betraktet som den mest essensielle type forsikring en person innehar. Mange typer forsikring gjelder bare for personer som eier visse eiendeler som en bil eller hjemme, eller som har spesielle behov. Alle, derimot, kan dra nytte av helseforsikring, som kan dekke et bredt spekter av utgifter som legebesøk, forebyggende helsearbeid og kirurgi. Helseforsikring kan bli veldig dyrt, men det finnes måter å finne mer rimelige helsetjenester.

Få forsikring fra arbeidsgiver

Helseforsikring er en av de viktigste fordelene arbeidsgivere tilbyr. Arbeidsgivere tilbyr ofte subsidiert helseforsikring gjennom gruppen forsikring planer som de ansatte kan delta uavhengig av allerede eksisterende medisinske tilstander. Når du søker på en jobb, gjør det til en prioritet å finne et selskap som tilbyr gode helsefordeler. Hvis din nåværende jobb har ingen helsemessige fordeler eller dårlige ytelser, vurdere å se etter en jobb i et annet selskap med bedre helsefordeler.

Få på ektefellens helseplan

Gruppe helseplaner som tilbys av arbeidsgivere kan ofte bli utvidet til ektefeller og barn. Hvis du er selvstendig næringsdrivende eller ikke har tilgang til helsetjenester gjennom arbeidsgiver, men din ektefelle har en helseplan, legge deg til din ektefelle plan.

Godta høyere egenandeler

En egenandel er en upfront pris du betaler før et forsikringsselskap vil dekke en medisinsk regning. Jo høyere egenandeler er, jo mindre helsevesenet plan koste. Velge en plan med høyere egenandeler kan gjøre helseforsikring rimeligere. Men hvis du tilfeldigvis trenger en stor mengde omsorg, kan det hende du må betale full egenandel, noe som kan bli dyrt hvis du velger en høy egenandel plan. Hvis du er relativt friske og ikke har tenkt å bruke din helseforsikring mindre du lider en katastrofal skade eller uventet sykdom, bør du vurdere en høy egenandel plan.

Godta høyere copays

Copays er flate avgifter som du må betale for visse helsevesenet utgifter som reseptbelagte legemidler og legebesøk. Hvis du ikke bruker reseptbelagte legemidler, kan få en helseforsikring plan med høye copays på narkotika spare penger.

Shoppe rundt

Sammenligne alle de tilgjengelige alternativene er en av nøklene til å spare penger på forsikring. Se på så mange forskjellige planer fra så mange forskjellige helsevesenet selskaper som tjener ditt område som mulig å finne en plan som fungerer for deg. Ifølge Bankrate.com, "Mens alternativene vil variere avhengig av din tilstand, den beste måten å finne billig helseforsikring er å starte med å få en rate tilbud på nettet." Hvis du ikke forstår noe i en helseplan, spør forsikringsselskapet for å avklare saken, som misforståelser kan potensielt føre til uventede kostnader.