Hvordan Stay Calm i fare

March 31

Hvordan Stay Calm i fare


Adrenalinet er rushing. Du føler panikk innstillingen i. Du er i fare. Du må holde det sammen. Den beste måten å overleve en farlig situasjon er å holde deg rolig. Følg disse tipsene for å holde vettet om deg og holde deg rolig i fare.

Bruksanvisning

1 Vær klar over din situasjon og dine omgivelser. Vær oppmerksom på hvor du er og hva du gjør. Vær på vakt. Hold øynene åpne og vurdere situasjonen. Jo mer du vet om faren, jo mer kontroll du er.

2 reagere hensiktsmessig. Ikke overreagere. Hvordan du reagerer kan ha stor innvirkning på hva som skjer med deg. Målet ditt er å overleve. Du ønsker ikke å få panikk eller vil du ikke være i stand til å hjelpe deg selv.

3 Pust dypt. Fokuser på noe rundt deg slik at du ikke få panikk. Tell til ti. Gjør deg selv tror. La panikken gå bort slik at du kan være rolig og hjelpe deg selv.

4 ringe etter hjelp hvis du kan. Har dine nødnumre i telefonen i tilfelle du er for panikk å huske tallene. Mange steder har beredskaps tall som 911. vite nummeret til giftkontrollsenter.

5 Lær førstehjelp og livreddende teknikker som HLR. Utdanne deg selv i nødprosedyrer. Skriv ned sikkerhetsteknikker og informasjon om barn som deres høyde og vekt.

6 Plan fremover. Øver scenarier i hodet ditt. Vit hva du bør gjøre. Skriv ned en flukt plan for farlige situasjoner som en brann i hjemmet og holde planen på kjøleskapet for alle å se og gjennomgå regelmessig.

7 Kom deg bort fra faren. Hvis faren er overhengende, komme seg unna så fort som mulig, men å holde kontrollen. Survival er din viktigste mål.

Hint

  • Forbered deg på forhånd for en nødsituasjon.
  • Praktisere ulike scenarier, slik at du vet hvordan du reagerer.
  • Ikke få panikk. Panic bare gjør ting verre.