Hvordan bli kvitt loppene i et hus og en hund Naturligvis

October 1

Lopper er blodsugende insekter som trives på deres evne til å hoppe på ofrene og mater på offerets blod. De er hovedsakelig funnet på hunder og katter, men lopper også søke hjem og bite mennesker. De hop fra en rekke hunden i hundeeieren hjem. Lopper har evnen til å overleve tøffe miljøforhold som tillater dem å være inaktiv i lang tid før de utvikler seg til voksne lopper når miljøet er mer i deres favør. Bli kvitt lopper i hjemmet og på hunden din kan kreve flere behandlinger, avhengig av graden av angrep.

Bruksanvisning

1 Gå til angrep for å behandle hunden din med en naturlig loppe produkt designet for å bli kvitt dyret av lopper. Bruk en sjampo som inneholder ingredienser av furu sedertre, bergamot, rosmarin, lavendel, eucalyptus, citronella, einer eller geranium, ifølge Earth Clinic hjemmeside artikkel "Naturlig Lopperettsmidler." Vær oppmerksom på at så snart du våt dyret ned, vil loppene kjøre for en annen vert i et forsøk på å flykte, råder Earth Clinic hjemmeside.

Forhindre loppene fra å kjøre til hundens hode område ved å helle et tykt lag med sjampo på hundens hode og nakke området, oppfordrer nettstedet. Hånd helle små mengder vann på såpe området og bygge opp en tykk såpeskum barriere som vil drepe loppene. Fortsett Wetting og skummende resten av dyrets kropp mens ofte tilbake til massasje og re-skum nakken, understreker Natural Lopperettsmidler artikkelen. Husk å skylle dyret og tørk den av grundig.

2 Strø boraks pulver i vakuum er beholderen som en forbehandling aktivitet for behandling inne i huset ditt. Støvsuge tepper og annet gulvbelegg for å fjerne lopper og sine andre scener inne i huset ditt. Bruk plasthansker og fjern vakuum bag når du er ferdig med å støvsuge. Legg den i en plastpose og knytte på toppen av posen. Ta posen utenfor hjemmet og legg den i en annen plastpose og legg den i en utvendig søpla kan. Boraks pulver vil eliminere eventuelle lopper som kan ha rømt inn i beholderen.

3 Bli kvitt lopper i hjemmet ditt, og nettstedet CedarCide anbefaler bruk av Best Yet å eliminere lopper. Bruk produkt, som er organisk og naturlig trygt å drepe lopper i hjemmet ditt, oppfordrer artikkelen. Best Yet arbeider for å drepe loppene ved å angripe deres pustesystem med sedertre olje ingredienser, som CedarCide sier er helt ufarlig for mennesker og dyr.