Om helseforsikring Vision Plans

July 27

Om helseforsikring Vision Plans


Ifølge Allaboutvision.com, kan en synsundersøkelse koste alt fra $ 50 til mer enn $ 100. Visjon forsikring kan klippe at eksamen til $ 0 på et gratis årlig eksamen. Visjon forsikring er ofte tilgjengelig med helseforsikring planer, enten gjennom en arbeidsgiver eller privat. Som med alle typer forsikring, er det noen begreper du trenger å vite for å forstå din visjon plan.

Premium

Vision planer som kommer prepackaged med helseforsikring planer kommer én av to måter - enten med visjon forsikring allerede inkludert i helse plan eller som en egen plan helt. Noen helseforsikring planer operere på en måte som gir deg både visjon og helseforsikring, men visjonen forsikring er faktisk en egen plan gjennom en helt annen leverandør. I slike tilfeller vil du måtte betale en visjon forsikringspremie, som er en årlig eller månedlig avgift. Du trenger ikke å betale en egen premie hvis visjon forsikring kommer inkludert med helseforsikring; ville du bare trenger å betale helseforsikring premie. Ifølge Everydayhealth.com, mest omfattende forsikring planer inkluderer en visjon plan.

Egenandel & Copay

Nesten alle visjon forsikring planer komme med enten en egenandel eller copay. Mange planer komme med begge deler. Begrepene "Egenandel" og "Copay" er universelle forsikringsvilkår. En visjon egenandel er beløpet du må betale før forsikringen betaler noe. Egenandelen varierer for hver forsikring plan. Hvis du har en $ 50 visjon egenandel og kontakter koster $ 150, så du må betale $ 50 før forsikringen vil plukke opp noe. En copay er beløpet du må betale hver gang du besøker legen øyet. Copays vanligvis varierer fra $ 10 til $ 25.

Dekningen

Som med egenandeler, premier og copays, mengden av dekning for hver visjon plan varierer. Vision planer som kommer med høy premie helseforsikring planer vanligvis dekker mer enn syns planer som kommer med lav premium helseforsikring planer. For eksempel kan en lav premie plan bare dekke en årlig kontroll, men ikke utvidelse, mens høyere premium planer kan dekke begge. Ifølge Everydayhealth.com, John Williams av Employee Benefits Group Inc., sier at syns planer som dekker LASIK kirurgi kommer ofte med en høyere premie.

Network

Visjon forsikring planer operere i et nettverk basis. Et nettverk er en gruppe av øyet leger som du kan besøke og få full dekning fra din visjon forsikring. Out-of-nettverk leger er ikke i dekket nettverket. Vision planer har et helt annet sett av kostnader og dekning hvis du går til en ut-av-nettverk øyelege. For eksempel, mens din visjon plan kan dekke en årlig eksamen for en i-nettverk lege, det kan bare dekke opp til $ 30 for en ut-av-nettverk eksamen.