Medigap politikk i Nevada

March 30

Medigap politikk i Nevada


Medicare er føderal helseforsikring program ment å bli brukt hovedsakelig av personer i alderen 65 år og eldre. Medicare kommer i fire deler, kalt A, B, C og D. Disse fire del av Medicare kommer med en rekke egenandeler, coinsurance kostnader og co-betaler, fører folk til å kjøpe Medicare kosttilskudd, ofte kalt Medigap. Medigap planer er standardisert og tilbyr de samme fordelene uansett hvilket firma du kjøper dem fra. Forsikringsselskaper i Nevada, som tilbyr Medigap planer, er regulert av staten Division of Insurance, en del av Nevada Department of Business and Industry.

tilgjengelige Planer

Fra 2011 kan Medicare brukere i Nevada velge mellom Medigap Planer A til D, F, G og L gjennom N. Planer E, H, I og J, som ble solgt i Nevada i 2009, var ikke lenger tilgjengelig i 2010. alle bedrifter som selger Medigap i Nevada må selge plan A, den mest grunnleggende plan, selv om de ikke trenger å selge alle Medigap politikk.

Premium Typer

Medigap premiene i Nevada er bestemt av de enkelte forsikringsselskapene, selv om fordelene for hver plan forbli den samme uansett fra hvem du kjøper dem. Nevada Medigap kan fastsette priser i henhold til tre metoder. Den ene er kalt no-aldersgrense, der selskapet tar alle som kjøper den samme planen samme premie, uten hensyn til alder. En annen er oppnådd aldersgrense, hvor premiene øker jo eldre du blir. Den tredje er problemet alder politikk, der den første premien beløpet er basert på alder, men øker ikke når du blir eldre, med unntak av et forsikringsselskap samlede krav opplevelse.

Medigap Fordeler

Alle Medigap politikk i Nevada har de samme grunnleggende fordelene. Hvert plan har da noen av sine egne ekstra fordeler. Det grunnleggende omfatter coinsurance for del A sykehusinnleggelser og alt, eller deler, av coinsurance for del B-tjenester. Grunnstønad dekker også en ekstra 365 sykehus fordeler etter ordinær Medicare ender, del A coinsurance for hospice og rimelige kostnader for de tre første liter blod per år. Planer B gjennom N omfatte dekning av del A årlig egenandel. C til F, M og N legge fordeler for medisinsk nødhjelp som skjer utenfor USA

Høy egenandel og kostnadsdeling planer

Plan F kan kjøpes som både den vanlige plan og i en høy egenandel form. Den alternative Plan F har en årlig egenandel på $ 2000, som må være oppfylt før fordel dekning begynner. Dette gjør at de månedlige premie for Plan F til å være lavere enn den vanlige planen. Planer K og L er kostnadsdeling planer. Plan K dekker 50 prosent av dyktig sykepleier anlegget coinsurance, Part A egenandel og de grunnleggende fordeler, mens Plan L dekker 75 prosent. Plan K har en årlig ut-av-lomme grense på $ 4620, mens Plan L's er halvparten på $ 2310.