Hvordan bli kvitt en kald sår

August 6

Hvordan bli kvitt en kald sår


Ingenting er mer irriterende enn å våkne opp en morgen med en kald sår i munnen. De er smertefulle, i noen stadier smittsomt, og virkelig sette en demper på dine yngel spise mens du går ut for hurtigmat. Så hva kan du gjøre når du blir møtt med en kald sår? Vel, her er et par store naturlige rettsmidler for å hjelpe lindre smerten av en kald sår, samt redusere tiden du er tvunget til å leve med den kalde sår i to.

Bruksanvisning

1 Det første trinnet i å bli kvitt en kald sår er å holde deg godt hydrert. Dette er faktisk et stort skritt i helbredelsesprosessen av noe kroppen din står overfor, som et godt hydrert kroppen hjelper deg å helbrede raskere.

2 Det neste trinnet er å prøve salt metoden. Påfør en liten klype salt direkte til det berørte området. Dette vil bidra til å redusere den helbredende tid for kaldt sår. Forsiktig skjønt, kan dette svi litt.

3 Den neste metoden for å prøve er å gni væske av en aloe forlate direkte på sår. Aloe har mange helbredende egenskaper og er også stor for solbrenthet.

4 Hvis den kalde sår vedvarer, gni is på den. Kulden fra isen bidrar til å stoppe, eller i det minste forsinke spredningen av viruset.

5 Den siste metoden som du kan prøve før bryte ned og på vei til stoffet butikken er en te-pose. Te inneholder garvesyre, som virker som et anti-viralt middel.

Hint

  • Hvis du stadig får munnsår, prøver daglig å spise yoghurt. Yoghurt inneholder ingredienser som kan bidra til å forhindre forkjølelsessår.
  • Hvis du er konsekvent får munnsår, holde en matdagbok og se hvilke matvarer forverre tilstanden. Dette vil hjelpe deg enkelt ut den skyldige og endre kostholdet deretter.
  • Det er punkter der en kald sår er smittsom. For eksempel, er en kald sår faktisk et symptom på Herpes simplex 1, er en sykdom som rammer omtrent 80 prosent av befolkningen. Hvis du har en kald sår, vær forsiktig med hvem du kysser som det faktisk kan spre viruset.