Slik Cure Prikking Smerter i foten

October 24

Foot smerte kan oppstå fra en rekke årsaker som spenner fra traumer som følge av skader på nevrologiske problemer og noe så tilsynelatende uskyldig som iført sko som ikke passer riktig. Foot helsevesenet er avgjørende for generelle kroppslige komfort. Nerve smerte og prikking smerter oppleves av mange mennesker i stor grad påvirker deres daglige gjøremål, noe nedetid på jobben og begrense mange aktiviteter. Foot smerte krever umiddelbar oppmerksomhet av en lege eller helsepersonell. Hvis du lider av nevropati, nervesmerter og andre invalidiser foten smerte, det finnes måter å håndtere det.

Bruksanvisning

Slik Cure Prikking Smerter i foten

1 Sjekk dine sko, og sørge for at de passer ordentlig. Sko som er for stramt, eller har hæler som er for høy, kan krampe tærne, kutte sirkulasjon og skape foten smerte, blemmer, bunions og misdannelser.

2 uncross beina når du sitter. Kryssende ben nedsatt blodstrømmen frem og kan føre til foten og nervesmerter. Sitt med begge føttene på gulvet, og hvis du må krysse bena, gjør det ved å plassere en ankel på den andre kneet i stedet for å krysse kne til kne.

3 Endre ditt treningsprogram. Høy effekt trening der foten pounds fortauet i aktiviteter som jogging kan bidra til tap av følelse i føttene, nedsatt sirkulasjon, grønn-stick benbrudd og andre skader, og legger til foten smerte.

4 Snakk med legen din om dine medisiner og se inn bivirkninger. Enkelte medisiner har bivirkninger, slik prikking og brennende følelse i føttene og skape foten smerte som etterligner perifere nevropatier.

5 Sjekk din thyroid nivåer gjennom blodprøver. Hypotyreose skaper mange kroppslige symptomer og opplevelser, og kan også være den skyldige i smertefulle føtter og kalde føtter med nåler. Hvis blodnivåene indikerer lav skjoldbrusk, vil reseptbelagte medisiner bidra til å kurere foten smerte.

Flere tips

6 Sjekk for diabetes. Prikking og brenning i føttene er ett av symptomene ved diabetes. Legen din vil avgjøre om du trenger å være på medisiner hvis du er positiv for diabetes. Diabetiker foten smerte kan behandles med insulin og endringer i kostholdet ditt.

7 Regel ut sykdommer som gikt, Raynauds fenomen, og frostskader når vi leter etter årsaker til kribling i føttene. Disse sykdommene har alle dårlig sirkulasjon i vanlig og kan bli hjulpet ved å forbedre blodstrømmen gjennom skånsom trening, medisinering og holde føttene varme hele tiden.

8 Bruk komprimering slange eller sokker for å stimulere blodsirkulasjonen til fôr og øke blodsirkulasjonen.

9 Hold føttene varme og godt beskyttet gjennom hele året og unngå iført åpen tå tøfler eller gå barbeint i kaldt vær.

Hint

  • Enkle tiltak som å justere skostørrelse og endring av kjøremønster kan lindre mange tilfeller av prikking i føttene. Supplere med Inositol for prikking smerter i føttene. Dette er en av de vitamin B, og er kjent for å være nyttig i diabetisk perifer nevropati.
  • Aldri ignorere prikking smerter i føttene. Det kan være et tegn på en mer alvorlig sykdom og jo raskere den er ivaretatt tryggere blir du. Hvis du har mørke blå eller svarte flekker på føttene eller tærne, se en lege umiddelbart. Dette kan være en svært farlig helsesituasjon.