Hvordan lage din egen personlige Mantra

August 15

Personlige mantraer er bekreftelser på at vi bruker for å endre aspekter av våre liv. Dateres tilbake tusenvis av år, mantraer er tradisjonelt stavelser og dikt i sanskrit skapt gjennom et komplekst tallsystem basert på dato og klokkeslett for fødsel, samt den numeriske verdien av navnet ditt. I dag er mantraer mer anerkjent som noen uttalelse som bekrefter den måten vi ønsker å leve våre liv.

Bruksanvisning

1 Lag en liste over tre ting du ønsker å endre livet ditt. Skriv dem i form av "Jeg er", slik som "jeg er stresset, jeg er gjeldstyngede, jeg er fast." Ikke legg for mye tanke inn i den. Bare notere ned de tre første tankene som kommer til hjernen.

2 Ved siden av hvert element på listen din, skriv ned det motsatte, for eksempel "jeg er avslappet, jeg er økonomisk gratis, jeg går videre."

3 String disse positive avsløringene sammen til en setning i hvilken rekkefølge eller form er behagelig for deg, så lenge det begynner med "Jeg er", slik som "Jeg flytter på i en avslappet tilstand av økonomisk frihet."

4 Skriv inn eller handwrite den nye, personlige mantra på en indeks kortet og legge det et sted at du vil se det ofte. Føl deg fri til å være kreativ, forskjønner din mantra med noen farger eller tegninger som er behagelig for deg. Om nødvendig, lage flere kopier - en for ditt bad, ett for skrivebordet og en annen for bilen din. Gjenta det til deg selv flere ganger i løpet av dagen, stille eller høyt. Gjør det til en vane - først i morgen, før du går til sengs og når du finner deg selv å fokusere på de tingene din mantra er ment å endre.

5 Hold på dette mantraet for så lenge det føles nyttig for deg. Når som helst du vil, kan du gjenta trinn 1 til 4 for å opprette en ny personlig mantra som kan hjelpe deg å endre andre aspekter av livet ditt.

Hint

  • Hvis noen positive sitater eller utsagn appellerer dypt med deg, kan de være personlige mantraer, også.