Vanlige spørsmål fra gravide kvinner til forsikringsselskaper

May 31

Vanlige spørsmål fra gravide kvinner til forsikringsselskaper


Når du finner ut at du er gravid, har du sannsynligvis har mange spørsmål til partneren din og din lege. Men noen av de viktigste spørsmålene bør rettes til din helse forsikringsselskapet. Graviditet er en gledens tid i livet ditt, men det er også en kostbar tid. Vær sikker på at du forstår dekningen slik at du ikke står overfor noen økonomiske overraskelser. Spør du forsikringsselskapet så mange spørsmål som det passer; leverandørens jobb er å informere deg, slik at du kan ta de beste beslutningene gjennom hele svangerskapet.

Anbefalte Leger

Før du setter kursen mot første fødselslege avtale, være sikker på at hun er dekket av din nåværende helseforsikring leverandøren. Ring selskapet og spør hva leger retningslinjene dekker. Hvis du ikke allerede har valgt en fødselslege, spør du forsikringsselskapet om en anbefaling i ditt område. Spør også hvilke sykehus dekkes deg forsikring plan; kan du finne at sykehuset nærmest deg er ikke på listen, for eksempel, så du trenger all informasjon på forhånd for å gjøre et informert valg.

Egenandeler og co-forsikring

Spør om egenandeler og co-forsikring som de gjelder for svangerskap, fødsel og forløsning. Du kan finne at kravene er mye forskjell når det kommer til fødselsomsorgen. For eksempel, du tidligere kan ha hatt en 80/20 splitt for vanlig medisinsk behandling, men du må kanskje møte en ut-av-lomme maksimum, for eksempel $ 5000, før alle fødselspermisjon, arbeid og levering omsorg er dekket. Spør også hvor nær du er til å møte din egenandel og out-of-pocket maksimum for kalenderåret, slik at du kan planlegge hvor mye mer du må betale for helsetjenester til forsikringsselskapet overtar.

Komplikasjoner og Special Care

Hvis du vet at du har en historie med kompliserte svangerskap eller er fra en familie som har hatt problemer i svangerskapet, så spør hvor mye forsikringsselskapet vil betale for ting som ikke er innenfor det normale spekteret av obstetrikk omsorg, for eksempel intern ultralydundersøkelser, fetal fibronectin tester og andre tester som legen din kan bestemme seg for å bestille. Spør også hvor mye sykehuset tid er dekket av din helse plan, og hvis det er dekning for spesielle omstendigheter, for eksempel langsiktig omsorg, nyfødt intensivavdeling og langvarig behandling etter at barnet er født, for eksempel hjemmesykepleien eller utstyr som skjermer eller brystpumper.