Hva er en etterutdanning for Home Health Care?

March 31

Hva er en etterutdanning for Home Health Care?


I hjemmet helse- og hjem omsorg leverandører er pålagt å delta på etterutdanning på en arbeidsgiver anlegg med jevne mellomrom for å oppdatere klienten omsorg politikk og statlige og føderale forskrifter, hospice trening, gjennom omsorg prosedyrer og lære nye ferdigheter. Staten lover regulerer krav til hvor ofte etterutdanning bør skje. (I hjemmet byråer betale ansatte for å følge undervisningen.)

Hjem Helse Pasient Personvern Rettigheter

Hjem helsepersonell er pålagt en anmeldelse av helseinformasjon og Privacy Act (hipa) og byrå regler og forskrifter som gjelder i hjemmet pasienten og familien rettigheter, og hvordan du kan beskytte helse og annen informasjon overhørt eller registrert.

I hjemmet Sikkerhetsregler og problemstillinger Anmeldelser

For hjemmet omsorg assistent, geriatriske fysioterapeut og sosialarbeidere, sikkerhet problemet politikk og bekymringer er anmeldt. Problemer inkluderer fjerning av gulv tepper, overholdelse av defekte sengehester, usikre apparater, spredt medisinering piller, rotting mat eller ødelagte gangveier og trapper. Riktig prosedyrer for opptak bekymringer, omsorgssvikt, overgrep og sikkerhet reparasjon forespørsel gjennomgås.

Health Care Plan og rapportering Prosedyre Training

Omsorgsplan skisserer er samlet i notatbøker og venstre i hjemmet. I hjemmet omsorg givere, familie, besøke sykepleiere og leger alle refererer til tiltaksplan for å observere endringer og prosesser. Retningslinjer og prosedyrer for gjennomgang og registrering av pleieplan som evalueres og foreskrevet av i hjemmet helsepersonell er et viktig tema inkludert for etterutdanning.

Fysisk Mobilitet og Range of Motion

Alle helse og ikke-medisinske omsorgspersoner må være klar over individuell mobilitet og omfanget av bevegelse behovene til hver enkelt pasient. Etterutdanning inkluderer filmer, foredrag, faktaark og demonstrasjoner av trygge prosedyrer for flytting eller bistå bevegelse for individuelle pasient evner. Trening bør inkludere riktig bruk av medisinsk utstyr.

Lytte og kommunikasjonsevner for Health In-service

Læring og vedlikehold av ferdigheter for å forstå og kommunisere gjennom å lytte og tålmodighet er nøkkelen for gode relasjoner med i hjemmet klienter. Lytte og kommunikasjon ferdighetstrening er nøkkelen i etter-trening. Klassene bør inkludere kommunikasjonsøvelser for å samhandle med kunder med hørselsskader, demens og psykiske eller følelsesmessige problemer.

Hjem Helse Besøk prosedyrer og retningslinjer

Prosedyrer og retningslinjer for individuelle byrået ansatte som besøker i hjemmet pasient er en del av i betjente hjem treningsøkter. Hjem helsepersonell bør trene og regelmessig gjennomgå i hjemmet besøk retningslinjer og kartlegging prosedyrer.