Hva er riktig Pillow å bruke for nakkesmerter?

October 16

Hva er riktig Pillow å bruke for nakkesmerter?


Nakkesmerter er en tilstand som negativt påvirker ditt daglige liv, og kan tilskrives sove på feil pute. Hodepine, søvnløshet, snorking og tretthet er alle knyttet til nakkesmerter. Velge riktig pute kan være utfordrende; de er personlige og må følge en persons søvnvaner.

Støtte

Lindre nakkesmerter er gjort når ryggraden er plassert i naturlig innretting, også kalt nøytralstillingen. Enten du sover på ryggen eller siden, bør ryggraden være i en rett linje fra nakken til halebeinet. Puter bør gi god støtte for å holde nakken i en rett linje. En pute som er for tykk vil føre hodet ditt til å stige; tynne puter føre hodet til lavere. Både skape unødig stress på ryggvirvlene og omliggende muskler forårsaker nakkesmerter. Få noen til å observere deg mens du lå på sengen med puta. Det er mye lettere å finne ut om din ryggraden er i riktig justering med hjelp av en venn. Hvis de ikke kan trekke en rett linje ned nakken og ryggraden, er puta ikke gi riktig støtte.

magen Sleeping

Naturlig justering kan ikke oppnås når en person sover på magen. Hodet er fortsatt slått til en side i lengre perioder av gangen, legger press og stress på nakken. Magen sover kan forverre hodepine, migrene og øke frekvensen av stive nakker. Prøv å sove på ryggen eller siden, klemmer en kropp pute å gjenskape følelsen av magen å sove.

Hvor du kan kjøpe en Pute

Velge puta kan være en overveldende opplevelse. Varehus, spesialforretninger, legekontorer og kiropraktorer alle selge puter. Når du kjøper en pute, ta en venn til å hjelpe med å bestemme riktig justering. Varehusene er et godt sted å starte, fordi de fleste har senger på skjermen som lar deg legge seg ned og teste puten.

søvn posisjon

Tenk hvilken posisjon du sover oftest. Velge en pute for å teste i et varehus vil være en prøving og feiling. Tilbake sviller bør velge en pute som gjør at vekten av hodet for å absorbere inn i puten, setter nakken og ryggraden i naturlig innretting. Side sviller krever en pute som støtter halsen og fyller gapet mellom skulderen og sengen. For folk som sover i flere posisjoner, teste pute i hver posisjon, og sørg for at det er egnet for din situasjon.

Hva skal unngås

Unngå puter med fjær; de gir tilstrekkelig støtte for naturlig justering av ryggraden. Viktigst når du skal kjøpe en pute, gjør at du er komfortabel samtidig skape tilstrekkelig støtte og naturlig justering. Oppnå dette målet, og det blir irrelevant hva andre materialer puta kan være laget av. Rådfør deg med en lege eller kiropraktor om din smerte og rygg helse.