Hjem Oxygen Therapy for Cluster Hodepine

July 3

The Mayo Clinic sier at cluster hodepine er en av de mektigste typer hodepine du kan oppleve. Tiden der angrep oppstå gi dem deres navn fordi hodepinen streik i raske, små grupper og deretter forsvinne i flere måneder av gangen. Smertene som følger klyngen hodepine er vanligvis nær øyet regionen og kan være ganske alvorlig. Forskere er fortsatt på jakt etter behandling for tilstanden, men ett alternativ som viser løfte er hjemme oksygen terapi.

Cluster Hodepine Informasjon

Det finnes flere forskjellige symptomer assosiert med en cluster hodepine. Blant de vanligste er røde øyne, hengende øyelokk, hevelse i ansiktet, og overdreven svetting. Cluster hodepine vanligvis vare i ca 30 minutter til tre timer, men det kan variere fra person til person. Ifølge Mayo Clinic, folk er mest sannsynlig å utvikle en klynge hodepine sent på kvelden og om morgenen, mellom klokken 21:00 og 9 am I løpet av flere uker, vanligvis én til 12 uker, kan en person lider av cluster hodepine, men symptomene så forsvinner i flere måneder av gangen.

Symptomene på en klynge hodepine er ganske merkbar. Hvis du lider av dem, er det avgjørende at du besøker en lege. Legen din kan fortelle deg om du har en annen tilstand eller hvis du har cluster hodepine. Hvis du har cluster hodepine, en av de behandlinger som kan lette din smerte er hjemme oksygen terapi, sier health.

Hjem Oxygen Therapy

Oksygenbehandling har vokst i popularitet de siste årene som en mulighet for folk til å lette deres klynge hodepine symptomer. Ifølge Science Daily, har en person å inhalere flere liter av 100 prosent oksygen i flere minutter. Innen omtrent 15 til 20 minutter, vil smertene forbundet med hodepine begynner å avta.

En av ulempene med å bruke hjemme oksygen terapi er at det kan være vanskelig for en person å nå tanken hans hvis han ikke er hjemme. Noen mennesker velger å bruke en bærbar oksygen beholder som de kan bære med seg, men det kan være tungvint. Forskning viser at selv om det er store løftet i oksygen terapi, vil det ikke fungere for alle, og klyngen hodepine kan komme tilbake.

The National Headache Foundation rapporterer at halvparten av alle mennesker rapporterer positiv forbedring i sine cluster hodepine symptomer når du bruker hjemme oksygen terapi. Langsiktig forskning pågår, men hjemme oksygen terapi er aa behandlingsalternativ som kan hjelpe noen lider av cluster hodepine.