Er Olive Leaf Extract giftig for leveren?

March 2
Er Olive Leaf Extract giftig for leveren?

Leveren spiller en viktig rolle i kroppen din ved å endre maten du spiser til energi og ved å filtrere giftstoffer fra blodet. Hvis du får i deg giftige stoffer, eller stoffer som sliter på leveren over tid, for eksempel alkohol eller narkotika, kan leverens evne til å gjøre jobben sin reduseres, setter deg i fare for å utvikle leversykdom. Oliven blad, en urt med en lang historie med bruk i naturlige healing, kan ikke skade leveren, men tester som bekrefter dens sikkerhet mangler. Leversykdom er en alvorlig tilstand og urtemedisiner kan ikke erstatte profesjonell medisinsk rådgivning.

Olive Leaf

Olea europaea er det botaniske navnet for oliventreet, som dyrkere få oliven bladene samt hele oliven frukter. Bladene inneholder oleuropein, iridoide monoterpener, triterpenes flavonoider og chalconer, som kan være ansvarlig for bladenes gunstig effekt i behandling av medisinske tilstander, inkludert gikt, revmatisme, diabetes og feber, i henhold til "PDR for Herbal Medicines." Klinisk testing er nødvendig for å bekrefte disse fordeler.

fordeler

Potensielle fordeler fra oliven blad ekstrakt er anekdotisk, men inkluderer behandling av virus og bakterieinfeksjoner, høyt blodtrykk og glukose-toleranse-relaterte lidelser. Den "PDR" lister forebygging av nyrestein som en mulig bruk, men det er ingen omtale av urten er gunstig eller ugunstig effekt på leveren. Urten kan redusere høyt blodtrykk og lette tarmkramper, i henhold til "PDR".

ulempene

Oliven blad er generelt antatt å være trygt for folk flest, men det kan indusere kolikk hos personer med galleblæren lidelser. NYU Langone Medical Center rapporterer at fra og med 2011, er det ingen omfattende sikkerhetstester sikrer at oliven blad er trygt for de med lever- eller nyresykdommer, eller for gravide, ammende mødre og små barn. Ta kontakt med legen din for å finne ut om oliven blad ekstrakt er trygt for deg.

ekstra Betraktninger

The Food and Drug Administration ikke overvåke eller teste urtemedisiner, så du har ingen garanti for kvalitet, renhet eller sikkerhet. Avhengig av hvor oliventrær vokser, kan den pakkede ekstrakt inneholde spor av plantevernmidler eller andre forurensninger. Ta kontakt med legen din dersom du har symptomer på leversykdom.