Hva er årsakene til smerter, nummenhet & amp; Prikking i venstre arm?

January 22
Hva er årsakene til smerter, nummenhet & amp; Prikking i venstre arm?

Mange forhold kan føre til smerter, nummenhet og prikking i venstre arm. Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer, eller NIAMS, smerte, nummenhet og prikking i venstre skulder og arm kan indikere et hjerteinfarkt eller hjerteinfarkt. Imidlertid kan andre vilkår være mer sannsynlig å forårsake venstresidig arm smerter, nummenhet og kribling. I de fleste tilfeller, en tilstand som forårsaker disse symptomene er ikke et medisinsk nødstilfelle og svarer godt til konservative vesenet metoder.

Thoracic Outlet Syndrome

Thoracic outlet syndrom er en muskel-skjelett tilstand som kan forårsake smerte, nummenhet og prikking i venstre arm. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, eller ninds, er thorax utløp syndrom forårsaket av kompresjon av nerver eller blodårer som de selvfølgelig gjennom den trange passasjen som fører fra nedre nakken til armhulen eller armhulen. Mulige tegn og symptomer assosiert med thorax utløp syndrom er smerter i nakke, skulder og arm på den berørte side, arm nummenhet og prikking, verkende smerter i arm og hånd, redusert gripestyrke, misfarging av huden i hånden og armen hevelse. The Mayo Clinic sier at mulige årsaker til thorax utløp syndrom inkluderer anatomiske defekter som en cervical rib, dårlig holdning, traumatiske skader, repeterende aktivitet, fedme, økt felles press og graviditet.

Livmorhalsskiveprolaps

En cervical skiveprolaps kan komprimere nerverøttene i halsen og forårsake smerte, nummenhet og prikking i venstre arm. The Mayfield Clinic - en av verdens største nevrokirurgiske praksis - sier at en cervical skiveprolaps er en ryggrad tilstand der midt i en spinal plate - kjernen pulposus - brudd gjennom et svakt punkt i platens fiber ytre ring . I noen tilfeller, stikker herniated plate materialet inn i ryggsøylen eller hull som spinalnerve roots-- avleggere av ryggmargen - avslutte ryggsøylen, komprimere eller irriterende nerverøttene og forårsaker arm smerter, nummenhet og prikking på en side av kroppen. Cervical skiveprolaps symptomer i stor grad avhenge av den spesifikke platen som ryker, selv om vanlige tegn og symptomer er smerter som stråler ned i halsen og armen og inn i hånd, arm nummenhet og prikking, muskler spasmer, arm muskelsvakhet og redusert grep styrke.

Plexus brachialis Skader

Plexus brachialis skader involverer nerveskader som kan føre til smerter, nummenhet og prikking i venstre arm. Ifølge American Society for Surgery av hånd, eller ASSH, plexus brachialis skader, også kjent som Erb parese, er preget av skader nettverket av nerver som reiser fra nakken til armen via armhulen eller armhulen. Den vanligste årsaken til plexus brachialis skader er en overstrekking av nakken. I de fleste tilfeller er hode og nakke voldsomt tvunget bort fra det berørte skulderen mens skulderen blir deprimert eller tvunget nedover. Motorsykkelulykker og kontaktidrettsskader er vanlige kilder til plexus brachialis skader. Mulige tegn og symptomer assosiert med plexus brachialis skader inkluderer elektrisk støt-lignende følelse nedover armen, nummenhet og prikking i armen, og i mer alvorlige tilfeller av manglende evne bruke armen eller fingre.