Alternative tilnærminger til ADHD

December 31

ADHD er ADHD. Noen med ADHD har problemer med å holde konsentrasjonen og er ofte altfor aktiv, med mange tiltak å være impulsive. ADHD er vanligvis diagnostisert hos barn, men kan bli diagnostisert i de av alle aldre.

Diagnose

The Mayo Clinic viser at det er ingen spesifikk test som vil føre til en diagnose for ADHD. Hva er nødvendig, men er en undersøkelse av den enkelte av en utdannet psykiater, psykolog, barnelege eller nevrolog. Resultatene fra eksamen må indikere at seks av symptomene fra de to kategorier av ADHD, som er oppført i Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM) av American Psychiatric Association, må være til stede.

Kategoriene er hyperaktivitet og uoppmerksomhet. Under kategorien av uoppmerksomhet symptomer kan inkludere: ikke ta hensyn til detaljer, gjør slurvefeil, ikke kan fokusere på én ting i lengre tid, ser ut til å ikke lytte til andre, ikke fullføre oppgaver, manglende evne til å organisere oppgaver, unngår oppgaver, forlegger nødvendig elementer for å fullføre oppgaver, distrahert, glemmer lett.

Under kategorien av hyperaktivitet symptomer kan omfatte følgende: kan ikke sitte stille, uro, konsekvent gjør noe, snakker mye, utålmodig, vil ikke la andre fullstendige setninger, eller avbryter konsekvent.

medisiner

Den tradisjonelle tilnærmingen til behandling av ADHD / ADD er å ta reseptbelagte medisiner. Legen vil avgjøre hvilken type medisiner for pasienten. Disse medikamentene kan omfatte Ritalin, Concerta, Dayrana, Adderall, Dexedrine, metylfenidat, Strattera, klonidin og noen antidepressiva. Likevel, fordi ulike bivirkninger kan foreligge for hver medisiner, og være til stede for noen mennesker og ikke andre, alternative tilnærminger til behandling er ofte søkt.

rådgiving

En alternativ tilnærming til behandling av ADHD / ADD er rådgivning. Rådgivning er tilgjengelig for behandling av ADHD / ADD gjennom ulike tilnærminger til psykologi, inkludert kognitiv-atferdsterapi, psykoterapi, familieterapi eller atferdsterapi. Støttegrupper kan også hjelpe pasienter med ADHD.

foreldre

The Mayo Clinic sier at foreldrene kan gi mye av bistanden til ADHD barn, gjennom å endre på hvilken måte han eller hun hever den enkelte. Dette kan bety å være mer tålmodig med barnet, slik at riktige tider er planlagt for ulike daglige oppgaver, å sørge for at barnet konsekvent får nok søvn, hjelpe barnet å holde ting organisert, bygge barnets selvfølelse og arbeider med barnet på utvikle lytteferdigheter.

alternative medisiner

Yoga og vitamintilskudd er også effektive med ADHD pasienter. Noen brukte kosttilskudd inneholder ginseng, gingko, hypericum og glyconutrients.