Hvordan bli gravid med Vitex

June 25
Hvordan bli gravid med Vitex

Vitex, også kjent som Vitex agnus castus eller chasteberry, er en urt som har vært brukt i århundrer for å bidra til å regulere ubalanser av reproduktive hormoner. Kvinner med uregelmessige menstruasjonssykluser og de som lider av PCOS eller polycystisk ovariesyndrom, kan oppleve normaliserte sykluser mens du tar Vitex. Når sykluser regulere, er sjansene for å bli gravid øker. Vitex kan ikke føre til graviditet for hver pasient, men studier indikerer at Vitex har vist seg å regulere hormoner slik som prolaktin og progesteron. Ta alltid kontakt med lege kunnskapsrik av naturlige behandlinger, for eksempel en naturopathic lege, før begynnelsen terapi.

Trinn 1

Rådfør deg med en naturopathic lege om din helse og eventuelle fruktbarhet problemer som du kan ha. Vitex er tenkt å være en svært trygg urt, men det kan samhandle med noen reseptbelagte medisiner. Hvis du har en medisinsk tilstand som du tar reseptbelagte medisiner for, er det best å ta kontakt med en naturopathic lege eller annen helsearbeider som har kunnskap om naturlige og urte behandlinger før du tar urten.

trinn 2

Kjøp en standardisert Vitex ekstrakt fra din lokale helsekost butikk, naturopathic lege eller online. En standardisert ekstrakt er viktig fordi det sikrer den mengde av aktiv bestanddel i flasken. Du vil se ordet "standardiserte" på flasken for denne forsikringen. Vitex kan kjøpes i kapsel eller flytende skjær.

trinn 3

Ta 175 mg av Vitex i kapselform, eller 60 dråper av skjr. Ta det en gang daglig, fortrinnsvis om morgenen. Du kan ta det med måltider, eller på tom mage.

Trinn 4

Begynne å ta Vitex tre til seks måneder før du begynner å prøve å bli gravid, hvis det er mulig. Vitex tar flere måneder å regulere syklusen og bidra graviditet. Hvis du allerede prøver å bli gravid, er det OK å fortsette å prøve i løpet av denne tiden, men bare vet at det kan ta tre til seks måneder før urten er i stand til å gjøre jobben sin.

Du trenger

  • Vitex