Negative bivirkninger av en Raw Foods Diet

June 3
Negative bivirkninger av en Raw Foods Diet

Rå mat diett består av matvarer aldri kokt over 118 grader F. Dietten består hovedsakelig av frukt, grønnsaker, nøtter, frø og spirer, men forskjellige versjoner eksisterer. Tilhengere av denne dietten hevder mat tilberedt utover denne temperaturen mister enzymer som er nødvendige for en sunn fordøyelse samt viktige vitaminer og mineraler; de hevder også det gjør matvarer også sure, som har blitt rettet som en viktig årsak til helseproblemer i den alternative medisinske fellesskapet. Mens denne dietten består av mange sunn mat, det skjærer også ut mye, og du vil kreve nøye planlegging for å sikre tilstrekkelig inntak av nødvendige næringsstoffer. Vanligvis gjør konvensjonell medisinsk visdom ikke argumentere noen form for diett som begrenser så mange forskjellige typer matvarer helt.

Varianter av Raw Food Diet

Mange forskjellige typer rå mat dietter eksisterer i form av hva slags mat du kan spise. De fleste er veganer - helt blottet for noen animalske produkter, mens andre kan tillate meieriprodukter, egg eller til og med fisk eller kjøtt, vanligvis forbrukes rå. Jo mer restriktiv diett, jo større risiko du har for ernæringsmessige mangel.

heart Health

En artikkel om rå mat dietter, publisert i oktober 2005 utgaven av "American Society for Nutritional Sciences," bemerket en tysk studie som samlet data om emner som har dietter besto av minst 70 prosent rå mat - primært frukt og grønnsaker. Forskere ønsket å undersøke dens virkning på hjerte helse. De fant denne dietten hadde en positiv effekt på nivåene av "dårlig" kolesterol og triglyserider, men det viste seg å øke nivåene av homocystein - en type aminosyre antas å øke risikoen for hjertesykdom - og lavere nivåer av det "gode "kolesterolet som beskytter hjertet. Artikkelen bemerket også en meta-analyse av studier som har funnet en vegansk diett - den primære type rå mat diett - økt dødelighet av hjertesykdom i forhold til et vegetarisk kosthold som inkluderte meieriprodukter og egg.

Vitamin B12 mangel

Vitamin B12 spiller mange viktige roller i kroppen, inkludert fremme nevrologiske helse og produsere røde blodceller, som hjelper transport oksygen i hele kroppen din. Du vil bare finne B12 i animalske produkter. Mange hevder at du kan finne B12 i enkelte plante kilder som hav grønnsaker, men dette er ikke biologisk aktive B12 som kroppen kan bruke, forklarer Dr. William Sears. Denne mangel er vanlig hos de som spiser lite eller ingen animalske matvarer og den tyske studien fant et flertall av deltakerne var enten mangelfull eller borderline mangelfull i dette viktige næringsstoffet. Hvis du spiser en vegansk rå mat diett, må du bruke en B12 supplement.

andre Mangler

Selv om du kan finne jern i en rekke planteføde, ikke kroppen absorbere dette skjemaet så lett som den typen som finnes i animalske matvarer. Mangel på jern kan føre til anemi, utmattelse og svekket kognitiv funksjon. Å spise jernrike planteføde med vitamin C øker absorpsjonen. Noen plante mat rik på jern inkluderer gresskar frø, bønner, tørket frukt, melasse og sviske juice. Hvis du ikke inkludere meieriprodukter i rå mat diett, sørg for å spise kalsium-rik rå matvarer som belgfrukter, nøtter, frø og grønne greener å sikre beinhelse. Du kan også vurdere å bruke kosttilskudd.