Hvordan behandle Transient Takykardi

February 14

Hvordan behandle Transient Takykardi


Forbigående takykardi er assosiert med unormalt rask hjerterytme (over 100 slag i minuttet) hos voksne. Hos barn er det aldersavhengig. Diagnosen av denne tilstanden er ofte opprivende og livet endring. Som et resultat, er det viktig å søke riktig behandling for å håndtere lykkes med forbigående takykardi.

Bruksanvisning

1 Få en ny mening. Som mange sykdommer, kan forbigående takykardi bli feildiagnostisert. Som et resultat, vil du få den oppfatning fra minst tre leger (hjertespesialister) som du faktisk har det.

2 Utdanne deg selv om symptomene på denne sykdommen. Du trenger å vite symptomene på forbigående takykardi som hjertebank eller økt angst. Det vil gi deg beskjed hvis du trenger akutt medisinsk behandling og hvis tilstanden er verre.

3 Søk spesifikk terapi for forbigående takykardi. Denne behandlingen kan omfatte en intern defibrillator eller ablasjon terapi. Snakk med legen din om det, og også gjøre litt research. Denne kombinasjons vil hjelpe deg å forstå fordelene ved enhver terapi du får for din tilstand og falt mer komfortabel med det.

4. Finn ut om noen medisiner er tilgjengelig for forbigående takykardi. Mest sannsynlig, foreskriver en lege til deg vil være relatert til kilden eller årsaken til det. Sørg for å finne ut hva bivirkningene. Sørg også for å finne ut om nye medisiner vil blande dårlig med de gamle. Den beste måten å gjøre dette på er å spørre på apoteket. Det er en viktig del av jobben.

5 undersøke den underliggende kilden eller årsaken til forbigående takykardi. Ved å forstå det, vil du se hvordan du kan forhindre eller belay eventuelle fremtidige hendelser. Legen er nøkkelen til denne informasjonen. Det skal ha blitt gitt til deg rett etter prognose, men hvis ikke, spør.

6 Se etter noen støttegrupper. På grunn av angst kan du føle deg sikker på at du har forbigående takykardi, kan det være lurt å bli med i en støttegruppe. Dette er spesielt viktig i alvorlige tilfeller. Bare det å kunne snakke med noen vil hjelpe deg med din tilstand.

7 Aldri miste håpet. Hvis du er diagnostisert med forbigående takykardi og det står sammen med flere andre medisinske tilstander, ikke miste håpet. Prøv å justere din livsstil på en måte som fremmer optimal helse, slik at du kan leve et langt og livskvalitet.

Hint

  • Søke hjelp for dine medisinske forhold fra flere kilder.