Hvordan beregne kalorier som trengs per dag uten en Calorie Calculator

April 4

Hvordan beregne kalorier som trengs per dag uten en Calorie Calculator


Lær hvordan å beregne kalorier som trengs per dag basert på kroppsvekten din.

Bruksanvisning

1 Kalorier fra maten vi spiser fungerer som drivstoff i kroppens ovn. Men å ta i for mange kalorier kan være skadelig for helsen vår ved å forårsake uønsket vektøkning. Lær hvordan å beregne kalorier som trengs per dag uten å måtte bruke en kalori kalkulator.

2 Bestem vekten din.

Før du kan beregne ditt daglige kaloribehov, må du ha en nøyaktig vekt nummer som skal brukes for beregningen. Bruk en høy kvalitet skala hjemme for å veie deg før du går videre til neste trinn.

3 beregne kalori Krav.

En generell tommelfingerregel for kaloribehov er å ta i 15 kalorier for hvert pund av kroppsvekt per dag. For eksempel vil en 200 pund mann trenger ca 3000 kalorier totalt per dag, (200 pounds x 15 kalorier per pund = 3000 kalorier som kreves per dag). Tar i denne mengde kalorier vil føre til et relativt stabilt nivå vekt innenfor et lite område på fem pounds eller så.

4 Evaluere kalori Krav.

For å gå ned i vekt, må du redusere mengden kalorier forbrukes til et beløp noe lavere enn ditt daglige behov. Dette vil gjøre kroppen din til å trekke kalorier fra lagrede reserver, for eksempel magefett, og tillater deg å gå ned i vekt sakte og naturlig.

Hvis du er ute etter å få vekten sakte, en svak økning i kaloriinntaket over krav, (200 til 300 ekstra kalorier per dag), vil føre til en langsom og naturlig vektøkning.

Hint

  • Kalorier per pund av kroppsfett: ca 3500
  • Gjennomsnittlig kalorier per dag kreves for kvinner: 1200 til 1500 kalorier
  • Gjennomsnittlig kalorier per dag kreves for menn: 2000 til 3000 kalorier
  • Tar i overflødige kalorier, over krav, fører til vektøkning.
  • Tar i færre kalorier, i forbindelse med trening, fører til vekttap.
  • Trening og aktivitet vil også bestemme nødvendig kaloriinntaket.
  • Det er normalt for vekten svinger innenfor et område fra uke til uke.
  • Ikke overdriv med kalorireduksjon. Det er greit å konsumere 300 til 500 kalorier mindre per dag enn dine krav, men for drastisk kutt i kalorier forbrukes, og kroppen din vil begynne å gå i krise modus og spare energi. Dette vil føre til en nedgang i stoffskiftet og problemer med å miste vekt.