Hodenerveskader Symptomer

February 28

Hode nerveskade påvirker mye mer enn hodet. Mengden av verdifall på nerver i hjernen er avhengig av alder, årsak og virkning av skader som om traumer var involvert, skader på kroppen på grunn av nerveskader i hodet og evnen til personen som skal rehabiliteres hvis han har problemer og smerte med bevegelse i områder av kroppen. Det er noen vanlige symptomer på hodet nerveskader som er rapportert og undersøkt.

Optisk Nerve Damage

Den optiske nerven er ofte involvert i hodet nerveskader. Skader på de optiske nervene skaper problemer med syn, konsentrasjon, hukommelsestap, tap av følelse i kroppen, tåkesyn, problemer med rutinemessige og hverdagsaktiviteter, klossethet, fysisk koordinasjon, å skille mellom farger, knytte objekter med deres bruk, kontrollere kroppen din bevegelser, svimmelhet, frysninger, og følelsen av "pins og nåler" på huden.

Oculomotor Nerve Parese

Oculomotor Nerve Parese vanligvis følger optiske nerveskader. På dette punktet, er pasienten i stand til å kontrollere sine øyebevegelser. Øyet blir vanligvis holdt i en nedre stilling. Hengende av øyelokk --- selv til det punktet at øyet virker stengt --- og øye dilation er vanlig med denne parese. Eleven har også problemer med å endre i å utvide og redusere i størrelse når presentert med tung lys eller totalt mørke.

Lukket eller åpen Injury

Lukkede hodeskader oppstår når hodet blir møtt av en møtende slag eller kraft, slik at hjernen til å kollidere mot skallen. Skaden gjort til hjernen og nervene vanligvis presenterer seg umiddelbart. Lukkede hodeskader fører til nerveskader i hjernen og presenterer problemer som synstap eller verdifall, utvidede pupiller, tap av bevissthet, luftveisproblemer, svimmelhet, hodepine, kvalme og oppkast, tale og språkvansker, emosjonelle og atferdsmessige problemer, og cerebrospinal væske som lekker fra nese eller ører. På den annen side, åpne hjerneskader er navet, hvilket betyr at de er spesifikke for et område av hjernen og nerver slo seg der. De oppstår når noe trenger inn forbi hodeskallen og inn i hjernen. Mulige årsaker til nerve og hjerneskade kan være en høy hastighet skade som et skudd eller en lav hastighet skader av noe som en kniv eller andre våpen. Kraniebrudd fører ofte til åpne hjerneskader fordi når ferdighets brudd, en bit av det kan sette seg fast i et bestemt område av hjernen.

Hjernenerve Injury

Hjernenerver går fra bunnen av hjernen i forskjellige deler av hjernen, og kan svekkes hvis en hjerne skade oppstår. Symptomer på hjernenerve skade omfatte nedsatt følelse av lukt, syn, bevegelse av øynene og øyelokkene, parasympatiske kontroll av elev størrelse, bevegelse av øyne, følelse av touch til ansiktet, bevegelse av muskler for å tygge, bevegelse av muskler av ansiktsuttrykk, følelse av smak i fremre to tredjedeler av tungen, følelse av hørsel og balanse. Andre svekkelser er bevegelse av musklene i halsen, kontroll av spyttkjertlene, følelse av smak i posterior en tredjedel av tungen, påvisning av blodtrykksforandringer i aorta, parasympatiske kontroll av hjertet, lungene, og abdominale organer, bevegelse av musklene i halsen og nakken, og bevegelsen av tungen.

Konklusjon

Hjernenerveskader er en av de mest alvorlige og farlige medisinske problemer. Rehabilitering er mulig i noen tilfeller, men ikke alle. Hvis traumer er for invasiv, vil hjernen nerveskade trolig være livslang.