Hvordan Herbally kurere vorter

February 13

Hvordan Herbally kurere vorter


Vorter er svært vanlig, og de fleste ganger er ikke-cancerous. Vorter er forårsaket av virus av humant papillomavirus, ellers kjent som HPV. Vorter vises på overflaten av huden, fingre og tær, i mange forskjellige former og størrelser. Vorter kan fjernes ved hjelp av mange forskjellige teknikker. Fjerningen av vorter kan bli gjort ved en mindre operasjon eller med medikamenter, så vel som urter. Herding vorter herbally er smertefri og billig.

Bruksanvisning

1 Ta en vitamin C tablett og knuse den i en ren klut. Tips litt vann på knust tablett, for å gjøre en lime. Påfør lim til vorte. Bruk et stykke gasbind for å holde den på plass. Gjenta om nødvendig til du ser resultater.

2 Bruk hvitløk til warts å kurere den. Fjern den ytre huden fra hvitløk. Plasser et fedd hvitløk i en ren klut. Bruk en hard gjenstand for å knuse hvitløk. Sett knust hvitløk på vorte, plassere et stykke gasbind rundt det å holde på plass. Du vil føle deg midlertidig stikking. Gjenta dette hver dag i minst 7 dager, eller inntil det vorte faller av.

3 Bruk væske fra løvetann anlegget, som skal brukes på vorte. Få plante av løvetann og bruke en kniv til å skjære stammen. Når stammen er skiver, vil en hvit flytende stoff kommer ut av den. Å kurere det vorte, gjelder denne hvite flytende stoff til det.

4 Sug et stykke bomull i noen eple cider eddik. Sett gjennomvåt bomull på vorte. Bruk en stor Band-Aid (fortrinnsvis en plast Band-Aid) for å holde det på plass. Dette bør gjøres daglig til du ser vorte forsvinner.

5 Bruk ricinusolje til vorten, ved hjelp av et stykke bomull. Bomullen skal senkes ned i lakserolje til mettet. Klem ut overflødig lakserolje og tape den på vorte, med en plast Band-Aid. Bruk dette to ganger daglig for et bedre resultat.

Hint

  • Hvis du har sensitiv hud, må du være forsiktig når du bruker hvitløk for å kurere vorter. Unngå å la hvitløk på vorte over natten. Dette kan føre til mindre brannskader.