Hvordan Raise Your Serotonin Levels gjennom kosthold og aminosyre tilskudd

March 15

Serotonin, et viktig signalstoff, bidrar til å kontrollere slike vitale områder av livet som appetitt, søvn / våkne mønstre, humør og generell emosjonelle tilstand. De fleste antidepressive medikamenter som mål å øke serotonin aktivitetsnivå. Før du prøver reseptbelagte meds å håndtere en serotonin-mangel, kan du prøve å oppnå et lignende resultat gjennom manipulering av inntak og aminosyre tilskudd.

Bruksanvisning

1 Suppler normal diett med aminosyren L-Tryptofan --- råstoffet som serotonin stammer. Under lave L-Tryptofan nivåer, kan ikke kroppen produsere serotonin i det hele tatt; dermed naturlig øker serotoninnivået begynner ved å gi kroppen med ytterligere tilgang til de grunnleggende byggesteinene i sammensatte. Den medisinske informasjonsside eMedTV anbefaler å følge doseringsanvisningen på hvilken L-tryptofan supplement du kjøper.

2 Øk forbruket av serotonin-boosting matvarer. Ifølge WomansForum, en helseside for kvinner, matvarer som kan bidra til å øke serotonin produksjon omfatter kalkun, egg, frø, erter, kylling, cottage cheese, havre, bananer og mango. Selv om du ikke trenger å omorganisere hele kostholdet til å dreie spesielt rundt disse matvarene, spiser en eller to porsjoner matvarer fra denne kategorien daglig.

3 Konsumere matvarer rike på folsyre. Som L-Tryptofan er folsyre en rå komponent av serotonin. Supplere din diett med meloner, jordbær, brokkoli, grønne grønnsaker, asparges, kikerter og bønner (svarte og nyre). Som med serotonin-boosting matvarer listet ovenfor, bare prøve å spise minst en eller to porsjoner av disse matvarene per dag for å bidra til å øke serotonin nivået og forbedre humøret.