Livmorhals Degenerative Disc Disease Treatment

May 13

Cervical plate sykdom kalles også cervical spondylose eller nakke leddgikt og kan skyldes normal slitasje, skader og aldring. Heldigvis finnes det ulike behandlinger tilgjengelig for å hjelpe deg å redusere symptomer som smerter og betennelser. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, behandlinger for livmorhals degenerative plate sykdom omfatter bruk av medisinsk utstyr og smertestillende midler.

Bukseseler

En medisinsk spenne for halsen kan være anbefalt av legen din som en konservativ behandling for livmorhals degenerative plate sykdom, og fungerer ved å immobilisere halsen for å redusere ytterligere degenerasjon.

Øvelser

En fysioterapeut kan være i stand til å vise deg visse strekninger og øvelser for å behandle cervical degenerative plate sykdom ved å styrke musklene i skuldre og nakke.

Varme

Tar en varm dusj med vann rettet mot nakken din eller bruke en varm komprimere til nakke og skuldre kan slappe muskler og redusere smerte fra cervical plate sykdom.

smerte~~POS=TRUNC midler

Legen kan anbefale over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen eller reseptbelagte smertestillende midler for å redusere smerter og betennelser forårsaket av cervical plate sykdom.

muskelavslappende

Muskelavslappende er reseptbelagte medisiner som kan brukes til å behandle cervical degenerative plate sykdom og kan minske smerter, tetthet og kramper i nakke og skuldre.

Kirurgi

Kirurgi er en behandling av siste utvei hvis du har alvorlig cervical degenerative plate sykdom, spesielt hvis du opplever betydelige smerter, nummenhet eller muskelsvakhet.