Hvordan få en 18-tommers midje

May 7

Nye dietter og medisinske prosedyrer regelmessig lover en løsning for å være overvektig. Noen dietter er mer farlig enn den ekstra vekten de lover du vil miste. Forsiktighet bør utvises når du starter en ny vekttap eller utøve diett. Hvis du prøver å oppnå en 18-tommers midje, den eneste måten å gjøre det trygt, uten kirurgi, er gjennom et sunt, flittig kosthold og overvåkes treningsprogram.

Bruksanvisning

En Rådfør deg med legen din. Legen din bør alltid være en del av noen livsstilsvalg som er utformet for å endre kroppen din. Ditt naturlige rammen kan gjøre en 18-tommers midje en urimelig mål, men legen din kan hjelpe deg med kosten valg og utøve opsjoner som vil hjelpe deg komme så nær det som mulig.

2 Eliminer søtsaker, mettet fett og kolesterol fra kosten så mye som mulig. Hver av disse bidra til vektøkning. Spis mer frukt og grønnsaker i henhold til legens anbefalinger. Fisk og brun ris er også nyttige kosttilskudd valg så lenge du begrenser inntaket.

3 Tren regelmessig i minst 30 minutter hver dag. Snakk med en trener til å komme opp med et spesialisert program for å hjelpe deg å nå dine waistline mål. Løping, trapp klatring og langrenn simulering er alle nyttige aerobic øvelser for å heve pulsen, brenne kalorier og Shedding pounds. Fokus på mageøvelser for å ytterligere tone midjen. Legg muskel generelt vil akselerere stoffskiftet og hjelpe deg å få en trimmer waistline.

4 Mål midjen din hver par uker for å se hvor mye fremgang du har gjort mot din 18-tommers mål. Unngå å måle oftere enn dette, siden det kan føre føre til frustrasjon hvis resultatene ikke kommer raskere. Vekttap krever tålmodighet og flid.

5 Bruk en korsett å forme midjen din hvis du er innenfor noen få inches av målet ditt. Innstramming det for mye kan være farlig, men kors har blitt brukt til å gi kvinner en "timeglass" figur og vil redusere waistline når slitt.