Hvordan å kutte ned på stivelse

March 24

Hvordan å kutte ned på stivelse


Stivelse er et vannløselig kompleks karbohydrat som er funnet i en enorm mengde mat på nesten alle dietter. Som et komplekst karbohydrat, kan stivelse forbrukes i store mengder gjøre å miste vekt vanskelig. En måte å få fart på vekttap eller sunt kosthold programmet er å redusere og regulere mengden og hva slags stivelse du spiser på en daglig basis. Følg disse trinnene for å lære hvordan.

Bruksanvisning

1 Vurdere hvor mye stivelse du spiser på en jevnlig basis. For å vite hvor mye stivelse for å redusere fra kostholdet ditt, og hvordan du kan redusere det, må du vite hva utgangspunktet er. Stivelse rik mat inkluderer frokostblandinger, brød, frukt, bønner og mest kunstig laget matvarer. Tenk på hvor mange og hvor mye av disse matvarene du spiser til å vurdere din nåværende stivelse inntak nivå.

2 Bytt til gode stivelse. Å miste vekt er ikke så mye om å redusere stivelse generelt som reduserer dårlige stivelse. Spiser for mye hvitt brød (brød som inneholder beriket mel) er dårlig for dietten. Det samme gjelder for korn, pasta og noe mat som inneholder mye karbohydrater og svært lite av noe annet bortsett kalorier. Bytt til protein og næringsrike stivelse matvarer som bønner og frukt for å tilfredsstille dine behov for stivelse uten å hindre din diett.

3 Regulering av når du spiser stivelse. Å spise stivelse til rett tid på dagen vil hjelpe deg å redusere de samlede inntaket av dårlige stivelse. Å spise stivelse i morgen er en god måte å få et løft av energi som kan bære deg gjennom dagen. Ved middagstider, ettermiddag og kveld skjønt, begynne å redusere stivelsesholdige matvarer som ikke bare skade din diett, men gjør deg sløv og utløse din appetitt for mer stivelse.

4 Mosjon og spise protein. Starte en sprek og regelmessig mosjon rutine får du craving meieri og kjøttproteiner som har svært lite stivelse i dem. Å spise disse matvarene, spesielt sent på dagen, hjelpe med muskel-syntese som i sin tur hjelper deg å forbrenne fett. Etter litt tid, vil du oppdage at du foretrekker å spise proteinrik snarere enn stivelsesrike matvarer.